ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

“Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2022”: Θέαμα, γκάζια και μάχη με τα χρονόμετρα - Κλειστή η Π.Ε.Ο. Άργους - Τριπόλεως

“Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2022”
Με 43 δυναμικές συμμετοχές θα διεξαχθεί στην Αργολίδα την Κυριακή 26 Ιουνίου η “Ανάβαση Αχλαδόκαμπου”, ο 3ος γύρος για το ,”Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022″.

Το μενού διαθέτει μεγάλες μάχες σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Στην FST επτά δυνατά όσο και δύστροπα αγωνιστικά αυτοκίνητα, θα διεκδικήσουν την απόλυτη επίδοση της ημέρας, με τον Π. Χατζημάρκο να θέλει να προσθέσει μια ακόμα στις νίκες του για φέτος. Στην FSA ο Ν .Παπαδόπουλος με το θηριώδες Escort θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι την έκπληξη.

Στην “Ομάδα Ε” ο Κ.Θέος σε νέες περιπέτειες με το ανανεωμένο GOLF της Tsourgiannis Motosport, ο οποίος θα διεκδικήσει την νίκη στην Ε12Δ.

Στη “Ν4” θα έχουμε μεγάλη μάχη με τέσσερα Mitsubishi evo IX, με παλιούς και νέους οδηγούς.

Στην Ν3 ο διεθνής μας οδηγός Μ. Ξανθάκος με το γνωστό Honda θα αξιοποιήσει τον αγώνα για ζέσταμα εξαιτίας της συμμετοχής του για μία φορά ακόμα στην Ανάβαση του Trento Bondone την επόμενη εβδομάδα στη γειτονική Ιταλία.

Κλειστή για την κυκλοφορία η Π.Ε.Ο. Άργους - Τριπόλεως

Συμφωνα με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους-Τριπόλεως και για το τμήμα αυτής από την 19η χ/θ (Αρδάμης) έως την 29η χ/θ, το Σάββατο (25-06-2022) και κατά τις ώρες 08:00 -19:30 και την Κυριακή (26-06-2022) και κατά τις ώρες 08:00-17:00, λόγω διεξαγωγής του αγώνα «ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΥ».

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων στο πρόγραμμα ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων του Τ.Τ. Άργους- Μυκηνών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ