ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας στις 26 Ιουνίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | | |
Δρομικός αγώνας
Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορωνοϊού ο «Κεντρικός Πατριωτικός Σύλλογος Δολιανά Κυνουρίας», ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνουν τον αγώνα Ορεινού τρεξίματος «6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών»

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας.

Ο αγώνας

ΕΚΚΙΝΗΣΗ:
9:00 πμ. Γήπεδο Άνω Δολιανών.

Η διαδρομή του Ορεινού Ημιμαραθωνίου είναι 21,100 μέτρα, κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής αποτελείται από χωμάτινο δρόμο, ενώ περιλαμβάνει και μονοπάτι. Σήμανση και χιλιομετρικοί δείκτες θα υπάρχουν ανά χιλιόμετρο κατά μήκος της διαδρομής, ενώ στο χωμάτινο τμήμα της διαδρομής δείκτες από άσπρο χρώμα θα δείχνουν την πορεία. Σε συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχουν κόκκινες κορδέλες σήμανσης.

Κατηγορίες αθλητών:Άνδρες: Γενική, 18 – 40, 41 – 60, 61 ετών και άνω

Γυναίκες: Γενική, 18 – 40, 41 και άνω

Υδροδοσία: Θα υπάρχουν 5 σημεία υδροδοσίας πάνω στην διαδρομή, το τελευταίο σημείο είναι κοινό για τον αγώνα 21,1 χλμ και αυτόν των 5 χλμ. Στα σημεία υδροδοσίας θα υπάρχει νερό ενώ στον 2 ο σταθμό υδροδοσίας θα διατίθονται επιπλέον του νερού, ισοτονικά ποτά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι σταθμοί υδροδοσίας είναι και ταυτόχρονα σημεία ελέγχου. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να καταγράφονται.

Χρονικό όριο:
O αγώνας έχει χρονικό όριο καταγραφής επίδοσης τις 4,5 ώρες (μέχρι τις 13.30 μμ).
Έπαθλα: Στον αγώνα των 21,1χλμ θα λάβουν κύπελλο και τιμητικό μετάλλιο οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στη γενική κατηγορία και τιμητικό κύπελλο σε όλες τις κατηγορίες

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.rundoliana.gr/

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ