ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών την Κυριακή 26/6

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | | |
Δρομικό αγώνισμα
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών». Η κύρια διαδρομή των 21,1 χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 800 μέτρων προσελκύσει δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή μέσα σε ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπίο.


Ο παράλληλος αγώνας δρόμου 5 χλμ, επίσημα πιστοποιημένος, προκαλεί δρομείς κάθε ηλικίας να τρέξουν αλλά και να περπατήσουν υπό σκιά απολαμβάνοντας κάθε σημείο της διαδρομής.
Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης προσκαλούν δρομείς αλλά και οικογένειες να συμμετέχουν τόσο στον «6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών» αλλά και στις παράλληλες δραστηριότητες για όλους (π.χ. πεζοπορία, τοίχος αναρρίχησης για παιδιά κ.α.) τόσο την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων όσο και την προηγούμενη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στη σελίδα της διοργάνωσης: www.rundoliana.gr

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: 6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών | Facebook

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ