ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

7 camping στην Πελοπόννησο για low budget διακοπές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | |
Σκηνές
Για Low budget διακοπές το camping είναι η καλύτερη λύση. Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές ανάμεσα στα οργανωμένα camping της Πελοποννήσου.


Εrodios Camping | Γιάλοβα Μεσσηνίας

Σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Μεσσηνίας, βρίσκεται το Erodios Camping το οποίο προσφέρει διαμονή τόσο σε σκηνές όσο και σε τροχόσπιτα ή και δωμάτια. Διαθέτει καφέ-bar, εστιατόριο, γήπεδο ποδοσφαίρου, παιδική χαρά και mini market. Είναι ένα άρτια οργανωμένο camping που είναι ιδανικό για όσους αναζητούν οικονομικές διακοπές τόσο για παρέες όσο και για οικογένειες.

Camping Thines | Φοινικούντα

Το camping «Θίνες» βρίσκεται στα δυτικά του χωριού «Φοινικούντα», πάνω στην μεγάλη παραλία «Μακρυνάμμος». Διαθέτει οριοθετημένες θέσεις, mini market, καφέ & σνακ μπαρ κ.α.


Simos Camping | Ελαφόνησος

Η μαγεία της Ελαφονήσου είναι γνωστή παγκοσμίως. Επιλέγοντας τη διαμονή σας στο περίφημο Simos camping, θα ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της χώρας. Το camping διαθέτει όχι μόνο χώρο για σκηνές αλλά και για τροχόσπιτο, ενώ διαθέτει και bell tents αλλά και bungalows.

Bekas Camping | Αρχαία Επίδαυρος

Το Bekas Camping βρίσκεται στο Γιαλάσι της Αρχαίας Επιδαύρου, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Προσφέρει στους επισκέπτες του άνετους κοινόχρηστους χώρους και εγκαταστάσεις, υποδειγματική καθαριότητα, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Camping Zaritsi | Τυρός Αρκαδίας

Με καταγάλανα νερά και όμορφη θέα, το camping Zaritsi θα σας εντυπωσιάσει και θα αποτελέσει το δικό σας καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης. Η τεράστια παραλία, η απεριόριστη θέα, το ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον θα κάνουν τη διαμονή σας άνετη και ξεκούραστη.

Camping Finikes | Φοινικούντα

Το camping βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου και μόλις δυο χιλιόμετρα έξω από το γραφικό χωριό της Φοινικούντας στο νομό Μεσσηνίας. Το όνομά του δεν είναι τυχαίο, αφού θα διανυκτερεύσετε σε ένα εξωτικό σκηνικό. Με περίπου 80 ευρύχωρες θέσεις για σκηνές και τροχόσπιτα, με φυσική σκιά, θα απολαύσετε την low budget διαμονή σας πλάι στην απέραντη αμμουδερή παραλία.

Camping Meltemi | Γύθειο

Σε απόσταση 3 περίπου χλμ. μετά το Γύθειο στον επαρχιακό δρόμο προς Αρεόπολη θα βρείτε το πανέμορφο camping Meltemi. Εκτός από τις βασικές ανέσεις που κάθε camping προσφέρει, θα απολαύσετε την πισίνα, τα παιδιά θα λατρέψουν την παιδική χαρά ή τα γήπεδα ενώ υπάρχει και κινηματογράφος με προβολές τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ