ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου: Θυσία στο βωμό των εσωκομματικών συμφερόντων το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. | |
ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου
Είναι περισσότερο από εμφανής η κυνική και ιδιοτελής αντιμετώπιση των Δημόσιων θεμάτων από τα στελέχη και τους πολιτικούς παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας στη δημόσια ζωή του τόπου μας.


Τα αυτοδιοικητικά στελέχη του κυβερνόντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε βαθμό αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια, Δήμοι, κλπ ) επιβεβαιώνουν με δημόσια αντιπαράθεση στα ΜΜΕ την «επιτελική αντίληψη για τη νομή της εξουσίας στο κράτος », που χαρακτηρίζει την ιδεολογία τους.

Δεν διστάζουν να παραδεχτούν ότι ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του νομού χρησιμοποιήθηκε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τους. Δηλώνουν απερίφραστα πως τα δημόσια έργα γίνονται στη βάση συνδιαλλαγής και με στόχο την προσωπική προβολή και όχι το δημόσιο συμφέρον.

Έταξαν, οι της Περιφέρειας, τον δρόμο για το κάστρο στον δήμαρχο του Άργους για να το παρουσιάσει ως έργο πνοής για την πόλη ώστε να πανηγυρίσει και να παρουσιάσει έργο στους δημότες του ξαναζητώντας την ψήφο τους. Αυτός με τη σειρά του τους έταξε την ολοκλήρωση του Μουσικού Σχολείου για τέταρτη φορά ώστε και αυτοί να κόψουν μια κορδέλα πριν τις εκλογές. Ίσως έταξαν και ένα δίκτυο πόσιμου ή αρδευτικού νερού ! Ίσως μια σιδηροδρομική γραμμή ! Ίσως και ένα υδατοδρόμιο και έναν σταθμό βιολογικού καθαρισμού και μία…

Κανένας ουσιαστικός σχεδιασμός, ανύπαρκτη παρακολούθηση της πορείας των έργων και καμία διασφάλιση των απαιτούμενων χρημάτων για την υλοποίησή τους παρά μόνο βαρύγδουπες αναγγελίες στα κανάλια και τις εφημερίδες με κάθε ευκαιρία, πολύ καιρό πριν.

Ο βασιλιάς είναι γυμνός, τελικά ! Κάκιστη διαχείριση των χρημάτων του ΕΣΠΑ, αδιαφάνεια, ανικανότητα, ιδιοτέλεια και πολιτικός αμοραλισμός.

Μόνο που τα παιδιά της Αργολίδας έχασαν ένα σύγχρονο Μουσικό Σχολείο. Και οι κάτοικοι της Αργολίδας στερούνται ζωτικών δημόσιων έργων και υποδομών που σε αυτές τις δύσκολες, από κάθε άποψη, εποχές θα βελτίωναν το βιοτικό τους επίπεδο.

Όμως σίγουρα δεν ανησυχούν και δεν κόπτονται οι πολιτικοί ταγοί του νομού μας για τις ανάγκες των υπηκόων τους. Θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για να τους ξεγελάσουν με υποσχέσεις και ταξίματα μέχρι τις ερχόμενες εκλογές. Ο στόχος ξεκάθαρος : να υποκλέψουν για μία ακόμη φορά την ψήφο των πολιτών.

Συγχαρητήρια, ω πολιτικοί άνδρες Αργολιδείς.

Θεματική Επιτροπή Παιδείας

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ