ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ανδρέας Πουλάς προς τους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων: Να αντιμετωπίσετε αυτή τη δοκιμασία με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | |
Ανδρέας Πουλάς
Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις, μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της μαθητικής σας ζωής. Σίγουρα είναι ένας μεγάλος σταθμός, όχι όμως η μοναδική ευκαιρία που έχετε για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους και τα δώσετε μορφή στα όνειρά σας.

Παρά τις δυσκολίες που ζήσατε τα δύο τελευταία σχολικά έτη λόγω της πανδημίας και παρά το γεγονός ότι η φετινή εξεταστέα ύλη είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, σας προτρέπω να αντιμετωπίσετε αυτή τη δοκιμασία χωρίς άγχος, με συγκέντρωση, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με αισιοδοξία και πίστη στο ότι η γνώση είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ.

Στους καθηγητές σας και στις οικογένειες σας, που μοιράζονται την αγωνία σας και στηρίζουν την προσπάθεια σας, αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Πάντως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να γνωρίζετε ότι ανοίγονται μπροστά σας πολλές επιλογές, νέοι δρόμοι και προοπτικές για να κερδίσετε τη ζωή, να βρείτε τις κλίσεις σας και να ασκήσετε τα ταλέντα σας.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και το τέλος των Πανελληνίων να σας βρει αισιόδοξους και έτοιμους να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο.

Ανδρέας Πουλάς
Βουλευτής Αργολίδας – ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ