ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Ευχές για καλή επιτυχία προς τους μαθητές από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. | |
Γιάννης Γεωργόπουλος
Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων και συμμεριζόμενος το άγχος και την αγωνία όλων των μαθητών, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους υποψήφιους να έχετε Δύναμη και Καλή Επιτυχία στην προσπάθειά σας για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Ειδικά φέτος, έπειτα τα δύο χρόνια της πανδημίας, γνωρίζουμε τον δύσκολο αγώνα σας καθώς και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλατε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Με ηρεμία και νηφαλιότητα, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας τις τελευταίες μέρες μια πολύχρονης προσπάθειας, η οποία θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το καθορίσει.

Η συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελεί μια από τις πρώτες δοκιμασίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε, αποτελεί μια εμπειρία-σταθμό στην ζωή σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός δρόμος προς την επιτυχία. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας για να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Να μην πάψετε στιγμή να ονειρεύεστε και να πασχίζετε για το παρόν και το μέλλον σας. Την σημαντικότερη μάχη την έχετε ήδη κερδίσει με την συμμετοχή σας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαιτέρως τους Εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν οι αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθειά σας, αλλά και τους γονείς σας, οι οποίοι από κοινού δίνουν μαζί σας έναν μεγάλο αγώνα.

Ο όμορφος κύκλος των σχολικών χρόνων σιγά σιγά ολοκληρώνεται, για να αρχίσει μια νέα Ζωή για σας. Το Μέλλον σας ανήκει και ανοίγεται διάπλατο μπροστά σας, για να το διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Ήρθε η ώρα οι κόποι σας να ανταμειφθούν!

Καλή Επιτυχία παιδιά μου!

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ