ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Δήμος Ναυπλιέων: Ανοικτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για το Τουριστικό Περίπτερο της Αρβανιτιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. | | |
Δήμος Ναυπλιέων
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοίνωσε την προκήρυξη της διενέργειας Ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, (Κωδικός διαγωνισμού: Q109598), για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Αρβανιτιάς Ναυπλίου διάρκειας τριάντα ετών.


Συγκεκριμένα πρόκειται για τριώροφο κτίριο, δομημένης επιφάνειας 573,28τ.μ με ημιυπαίθριους χώρους 423,17τ.μ, εξώστες 117,97τ.μ και αίθριο 47,96τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε εντυπωσιακή θέση με αμφίπλευρη θέα προς τη θάλασσα και τον επιβλητικό βράχο της Ακροναυπλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών και Τεχνικής Προσφοράς ορίζεται η Πέμπτη 21η Ιουλίου 2022 και ώρα 14.00 στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ, Βουλής 7 στο Σύνταγμα (Πρωτόκολλο-2ος).

Ως τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού έχουν οριστεί οι 30.000 ευρώ ετησίως. Η διάρκεια μίσθωσης είναι διάρκειας 30 ετών με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον δέκα χρόνια, ενώ η εγγύηση συμμετοχής ανέρχεται στα 10.000 ευρώ.

Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Η Δημοτική Αρχή με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον του τόπου μας καλωσορίζει μια τόσο σημαντική εξέλιξη για το Δήμο Ναυπλιέων. Η αξιοποίηση των συγκεκριμένων κτιριακών εγκαταστάσεων και χώρων είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί πάγια θέση μας προς όφελος της βιώσιμης ανάπτυξης και της τοπικής οικονομίας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος δήλωσε για αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη:«Η Δημόσια Περιουσία αποτελεί ένα τεράστιο ζήτημα για το Δήμο μας. Η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου έβγαλε σε διαγωνισμό το πολύπαθο κτίριο στην πλαζ της Αρβανιτιάς.

Ας ευχηθούμε η δημοπρασία να φέρει ως αποτέλεσμα έναν σοβαρό ανάδοχο με επενδυτική ικανότητα.

Η εξέλιξη αυτή αποτελούσε πάγιο αίτημα του Δήμου Ναυπλιέων. Η εκμετάλλευση του προνομιούχου αυτού τριώροφου θα έχει πολλαπλά οφέλη. Ας είμαστε αισιόδοξοι!

Πάγια επίσης η τακτική των τοπικών λαϊκιστών να μας κατηγορούν για θέματα στα οποία μόνο πίεση μπορούσαμε να ασκήσουμε. Κάτι που πράττουμε συνεχώς με συνέπεια και πολιτικό πολιτισμό όπως αρμόζει στο Δήμο της Πρώτης Πρωτεύουσας της Ελλάδας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ