ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ετήσια Μουσικοχορευτική Παράσταση του Σωματείου "Μοριάς": Με ονομα βαρύ, με έργο βαθύ, με όραμα ευθύ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. | |
Ετήσια Μουσικοχορευτική Παράσταση του Σωματείου "Μοριάς"
Το Πολιτιστικό Λαογραφικό & Αθλητικό Σωματείο "Μοριάς" διοργανωνει την  Ετήσια Μουσικοχορευτική Παράσταση, των Τμημάτων της Ρυθμικής Γυμναστικής και των Παραδοσιακών Χορών Η Εκδήλωση είναι σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.


Η Ρυθμική Γυμναστική είναι Ολυμπιακό Άθλημα. Ιδανική ενασχόληση για τα κορίτσια κάθε ηλικίας, με πολύπλευρη συνεισφορά στην αρμονική και πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. Με την καθοδήγηση από εξειδικευμένες Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής και με σύμμαχο τις γνώσεις από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη παιδαγωγική παρέμβαση που στοχεύει σε εκείνο το ιδανικό, που οι Αρχαίοι Έλληνες μας κληροδότησαν : ΄΄ ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ ΄΄.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στο Ναύπλιο, προσπαθεί να κινηθεί σε αυτές τις αθλητικές διαδρομές. Αποτελεί μια υγιή Αθλητική κυψέλη, μια όμορφη ΟΜΑΔΑ.

Οι Παραδοσιακοί Χοροί είναι ένα ΄΄ταξίδι΄΄ προς τις ΄Ρίζες΄΄ μας. Μεταγγίζονται σε εμάς και τις νεότερες γενιές, όλα εκείνα τα πολιτισμικά στοιχεία, που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε κοινωνοί, της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ο Χορός, η Φορεσιά, το Τραγούδι, το Δρώμενο μας δίνουν την ώθηση για να δημιουργήσουμε εκείνες τις βάσεις που θα προσδώσουν στα παιδιά μας,

…………ΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ

ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ…………

Ο ΜΟΡΙΑΣ έχει επωμισθεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο ρόλο. Να αποτελέσει την κρυσταλλοπηγή της Παράδοσης. Να ΄΄πιούνε΄΄ τα παιδιά, καθαρά και κρυστάλλινα, αυτό που τους αξίζει.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ για την σημαντική και γόνιμη συνεργασία που αναπτύχθηκε, με αποτέλεσμα να οργανωθεί μια ξεχωριστή και τιμητική για το ΝΑΥΠΛΙΟ εκδήλωση.

Σας προσκαλούμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου την Δευτέρα 27 / 06 / 2022 και ώρα 9 μ.μ. να θαυμάσουμε όλοι μαζί τις υπέροχες αθλήτριές μας και τους καταπληκτικούς χορευτές μας!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ