ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Α. Πουλάς: Συνεχίζεται ο εμπαιγμός για τους πυρόπληκτους της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | | |
Α. Πουλάς
Στις 26 Μαΐου 2022 κατέθεσα ερώτηση στην Βουλή στην οποία αφού παρέθεσα τα γεγονότα και την κατάφωρη αδικία που έχουν υποστεί οι πυρόπληκτοι της Αργολίδας έναντι άλλων νομών, μένοντας εκτός αποζημιώσεων για τις πυρκαγιές του 2021, έθετα δύο συγκεκριμένα ερωτήματα :


1. Για ποιους λόγους αποκλείστηκε ο νομός Αργολίδας από τις αποζημιώσεις των πυρκαγιών του καλοκαιριού του 2021;

2. Σε ποιες άμεσες ενέργειες σκοπεύετε να προβείτε για την άρση αυτής της αδικίας ώστε να λάβουν και οι πυρόπληκτοι της Αργολίδας αυτό που δικαιούνται;

Ενώ λοιπόν αναμένουμε την απάντηση από τα αρμόδια Υπουργεία και την επίλυση του ζητήματος, διαβάζουμε στον τύπο ότι πέντε τοπικές κοινότητες του νομού Κορινθίας εντάχθηκαν στις πρόνοιες του νόμου για τις αποζημιώσεις από τις πυρκαγιές του 2021 με απόφαση της κυβερνητικής επιτροπής κρατικής αρωγής. Για την Αργολίδα όμως καμία αναφορά και καμία πρόνοια παρόλο που αντιμετωπίζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα όπως και η Κορινθία.

Για δεύτερη λοιπόν φορά εντός λίγων μηνών η Αργολίδα μένει ξανά εκτός κυβερνητικού σχεδιασμού και αποφάσεων, αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση ως φτωχός συγγενής.

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση εμπαίζει τους πολίτες της Αργολίδας με ψεύτικες και παραπλανητικές υποσχέσεις που ποτέ δεν υλοποιούνται.

Απαιτούμε να σταματήσει ο εμπαιγμός και να ληφθεί άμεσα απόφαση από την κυβερνητική επιτροπή κρατικής αρωγής για την καταβολή των αποζημιώσεων και στους πυρόπληκτους της Αργολίδας.

Ανδρέας Πουλάς
Βουλευτής Αργολίδας 
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ