ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Το Ναύπλιο επισκέφθηκε η Υπουργός Παιδείας (βίντεο δηλώσεις)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:05:00 π.μ. | |
Κεραμέως
Το Ναύπλιο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Αργολίδα. 
Η κ. Κεραμέως συνοδευόμενη από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, τον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη, τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Τάσσο Γαϊτάνη, τον βουλευτή επικρατείας Βασίλη Οικονόμου, τον Πρόεδρο του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Ι. Μαλτέζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτη, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο, την Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Α.Παπαδημητρίου, την πρώην Πρόεδρο του ΚΕΘΙ Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αργολίδας Π. Ζαχαριά και κομματικά στελέχη της Ν.Δ. στην Αργολίδα, επισκέφθηκε, το παλαιό Τελωνείο, το Τριανόν στην πλατεία Συντάγματος και τις ιστορικές εκκλησίες του Αγ. Σπυρίδωνα και Αγ.Γεωργίου.
Η Νίκη Κεραμέως θα επισκεφθεί επίσης το έργο επέκτασης του Αναβάλου προς την Επίδαυρο.
Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ομιλία της σε κλειστή εκδήλωση της Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Αργολίδας σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο.
Η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Αργολίδα γίνεται βάση του γενικότερου πλαισίου περιοδειών κυβερνητικών στελεχών σε όλη την χώρα προκειμένου να επικοινωνήσουν το έργο της κυβέρνησης, να αφουγκραστούν τον παλμό της κοινωνίας αλλά και να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ