ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους του Άργους λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων

Την εφαρμογή προσωρινών περιοριστικών μέτρων- ρυθμίσεων στην κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων ανακοίνωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας για την Παρασκευή 03/06/2022 και κατά τις ώρες 14:00-17:30, στην πόλη του Άργους ως ακολούθως:

Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στο τμήμα:

- της οδού Β. Σοφίας από την διασταύρωση με την οδό Κοραή

-της οδού Β. Κων/νου από τη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου έως το τέρμα της οδού

- της οδού Κορίνθου από τη διασταύρωση με την οδό Αγγελή Μπόμπου έως τη διασταύρωση με την οδό Β. Κων/νου

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελή Μπόμπου, Μυστακοπούλου, Βασ.Σοφίας, Κοράη, Κορίνθου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γεν. Κολοκοτρώνη και Φείδωνος.

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ανωτέρω ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν κατά την κρίση του οικείου Τμήματος Τροχαίας Άργους- Μυκηνών.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Η εταιρεία ««Avaton Films» οφείλει σε όλη τη διάρκεια των κινηματογραφικών γυρισμάτων:

α. για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των τροχονόμων του Τ.Τ. Άργους- Μυκηνών.

β. να ενημερώσει (κρίνεται σκόπιμο) έγκαιρα τους πολίτες με κάθε πρόσφορο μέσο ( Μ.Μ.Ε., ιστότοπότης, συνδρομή του οικείου Δήμου κλπ) για την εκτέλεση των κινηματογραφικών γυρισμάτων και την ισχύ των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Το Τ.Τ. Άργους- Μυκηνών όπως μεριμνήσει σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα για την υλοποίηση της παρούσας.

Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, οι δε παραβάτες της παρούσας, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν.2696/99 ΦΕΚ.57-Α΄), όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007 και Ν.3710/2008.

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΙΠΕΡΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ