ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας: Θα αντιμετωπίσουμε δυναμικά και αποφασιστικά κάθε απόπειρα καταπάτησης των δικαιωμάτων μας

Σ.Ε.Τ.Α.
Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της Δ/νσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων για την καθημερινή λεκτική και ψυχολογική βία, για την ηθική και ψυχολογική παρενόχληση, για τις απειλές και τις παράνομες εντολές προς τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας. 

Καταγγέλλει την μεθοδευμένη καθημερινή απαξίωση των υπηρεσιών καθαριότητας, με απώτερο σκοπό την ιδιωτικοποίηση, με τη μέθοδο “χαρίζεται όπως είναι επιπλωμένο”.

Καταγγέλλει την καθημερινή έκθεση των εργαζομένων της αποκομιδής στο θάνατο και την αναπηρία, αφήνοντας τα οχήματα να κυκλοφορούν ασυντήρητα και διαλυμένα. Καταγγέλλει τον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την αλαζονική & ναρκισσιστική συμπεριφορά του προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων αλλά και τους εργαζόμενους. 

Καταγγέλλει τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρόνη Νικόλαο για την απρόκλητη αήθη και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά του απέναντι σε έναν συνάνθρωπό μας, ανεξάρτητα του ποίος είναι αυτός. 

Ζητάμε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων ως δείγμα ελάχιστης αυτοεκτίμησης, αλλά και προς σεβασμό του ιστορικού Αναπλιού, να απαιτήσει άμεσα την παραίτηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Χρόνη Νικόλαου. 

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους πιθανόν με Αντικοινωνική & Ψυχαναγκαστική Διαταραχή Προσωπικότητας.

Καλούμε τις Δημοτικές Αρχές των Δήμων του Νομού Αργολίδας, να συνετίσουν τα όποια τυχόν στελέχη τους και τους όποιους τυχόν “πραιτοριανούς’ τους, διέπονται από εξουσιομανία και τάσεις παραβατικότητας, το “γυαλί ράγισε”. 

Καλούμε τους συναδέλφους των Δήμων της Αργολίδας, συσπειρωμένους και αλληλέγγυους με το Σωματείο τους, ενωμένους, δυνατούς και αποφασισμένους να προασπίσουν το δικαίωμα τους στο μεροκάματο, αλλά πρώτιστα την αξιοπρέπειά τους. 

Δηλώνουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυναμικά και αποφασιστικά κάθε απόπειρα καταπάτησης των δικαιωμάτων μας και απαξίωσης της προσωπικότητάς μας.

 Όπλο μας είναι η νομιμότητα και “ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ” είναι το σύνθημα μας. 
Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου αλλά και την Ελληνική Αστυνομία στο επίπεδο που την αφορά, σε εντατικούς και ενδελεχείς ελέγχους των οχημάτων των Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού στο Νομό μας. Καμία Υπηρεσία των Δήμων μας σε Ιδιώτη._ 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ 

Η Γεν. Γραμματέας ΙΟΥΛΙΑ ΛΙΑΤΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ