ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Μέλος του Τομέα Υγείας της Ν.Δ. "κράζει" το Νοσοκομείο Άργους για την έλλειψη οφθαλμιάτρου και παιδιάτρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | | | |
Υγειονομικοί
"Το Γενικό Νοσοκομείο Άργους ανήκει στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος και κύριος σκοπός του είναι η παροχή υψηλής στάθμης περίθαλψης ισότιμα για κάθε πολίτη ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση".

Αυτά θα διαβάσει κάποιος αν αναζητήσει πληροφορίες για το Γ.Ν. Άργους...

Πως θα χαρακτήριζε ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης την κατάσταση του εν λόγω νοσοκομείου, αν πηγαινε το παιδί του με σοβαρό οίδημα και στα δυο μάτια και αντιμετώπιζε την έλλειψη οφθαλμιάτρου όπως και παιδιάτρου.

Καταγγέλλω ως απαράδεκτη την έλλειψη των ως άνω ειδικοτήτων από ένα νοσοκομείο το οποίο καλείται να καλύψει τις ανάγκες ολοκλήρου του νομού Αργολίδας (100.000 κάτοικων περιπου), όπως και των χιλιάδων επισκεπτών που βρίσκονται στην περιοχή καθημερινά, πόσο μάλλον τα Σαββατοκύριακα.

Ωστόσο θα ευχαριστήσω τον εφημερεύοντα γενικό ιατρό για το ενδιαφέρον του, για τις οδηγίες που μας έδωσε και για την προσπαθεια του να κρατήσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο τις παροχές υγείας του νοσοκομείου.

Ευτυχώς, που ζούμε κοντά στην Αθήνα και έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε αύριο έναν πιο σωστά οργανωμένο φορέα-πάροχο δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας. Όσο για τους συμπολίτες που για οποιοδήποτε λόγο δεν εχουν την ευχέρεια να μετακινηθούν στην Αθήνα ή στην Κόρινθο, υπάρχουν και οι γειτόνισσες με τα γιατροσόφια για το κριθαράκι στο μάτι....

Το αυτονόητο γίνεται πάλι.. ζητούμενο.

Θλιβερό!!"

Κωνσταντίνα Ρετσινά
Μέλος του Τομέα Υγείας της Ν.Δ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ