ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ο Γ. Ανδριανός στην εκδήλωση αποφοίτησης του Πρότυπου ΕΠΑΛ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. | | |
Γ. Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε στην εκδήλωση αποφοίτησης του Πρότυπου ΕΠΑΛ Άργους.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας της εκδήλωσης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στα παιδιά, στους μαθητές και τις μαθήτριες που ολοκλήρωσαν αυτό το σχολικό έτος, στους καθηγητές και τις καθηγήτριες, τη διεύθυνση του σχολείου, και βεβαίως στις οικογένειες των παιδιών που τα στήριξαν σ’ αυτή την προσπάθεια.
Θυμάμαι με χαρά και ικανοποίηση τις προσπάθειες που είχαμε καταβάλει για την ίδρυση του πρώτου πρότυπου ΕΠΑΛ στην Αργολίδα, στο πρώτο κύμα ίδρυσης και λειτουργίας τους στη χώρα.

Αυτή η προσπάθεια λοιπόν αποδεικνύει σήμερα τη σημασία της σε όλους όσοι βλέπουμε το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται σ’ αυτό το σχολείο.

Βλέποντας το ήθος αλλά και τον ενθουσιασμό στα μάτια των παιδιών, όπως και τη χαρά τη δημιουργίας στο πρόσωπο των εκπαιδευτικών, επιβεβαιώνεται στη συνείδησή μου η πεποίθηση ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι που το Άργος και η Αργολίδα μας διαθέτει αυτόν τον σημαντικό και πρωτοπόρο για τη χώρα εκπαιδευτικό θεσμό που προσφέρει στα παιδιά μας γνώσεις και δεξιότητες αλλά και τη μόρφωση που αρμόζει σε υπεύθυνους πολίτες.
Καλή συνέχεια λοιπόν στα παιδιά που φέτος ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο ΕΠΑΛ στον δρόμο που θα επιλέξουν για τη ζωή τους, αλλά και καλή συνέχεια και στους μαθητές και τις μαθήτριες που συνεχίζουν τις σπουδές τους στο σχολείο.

Και βεβαίως, μαζί με τις θερμές μου ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μου για το έργο και την ευσυνειδησία τους, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του σχολείου, και να επαναλάβω την σταθερή μου δέσμευση ότι όπως συνέβαλα στην προσπάθεια για την ίδρυση του πρότυπου ΕΠΑΛ, έτσι και τώρα είμαι πάντα στη διάθεσή του σχολείου, για κάθε ζήτημα που απασχολεί τη σχολική κοινότητα ώστε να διευκολύνεται με κάθε τρόπο το εκπαιδευτικό έργο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ