ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Προβολή ταινίας από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Αργολίδας «Ελπίδα ζωής»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. | |
Σαν αστέρια στη γη
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας «Ελπίδα ζωής» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, θα προβάλει την ταινία «Σαν αστέρια στη γη» στο Θερινό Κινηματογράφο Cine Valia στο Άργος την Δευτέρα 27 Ιουνίου 20222 στις 9μ.μ., με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 


Μια ταινία που καθηλώνει και αλλάζει τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης θίγοντας θέματα ευαισθησίας σχετικά με τη διαφορετικότητα και το σχολικό εκφοβισμό. Πρωταγωνιστές ο οκτάχρονος Ishaan, ένα παιδί ιδιαίτερα ζωηρό και ο καθηγητής των εικαστικών που βάζει στόχο να βοηθήσει το μικρούλη να ακολουθήσει τα όνειρά του και να βρει σκοπό στη ζωή του.
Η ταινία εστιάζει στον ενθουσιασμό του εκπαιδευτικού ο οποίος αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους μαθητές του. Μαζί θα ανακαλύψουν ένα κόσμο όπου η διαφορετικότητα δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί σε πλεονέκτημα.

Κάθε μήνυμα της ταινίας θα είναι ένα μάθημα για όλους.

Όλα τα μηνύματα σαν τα αστέρια στη γη, θα παρουσιάσει το Κέντρο μας την Τετάρτη 29 Ιουνίου, το απόγευμα 6.30μ.μ.-9μ.μ. σε εκδήλωση στην Παιδική Χαρά της πλατείας Αγίου Πέτρου Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ