ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Αλλαγή χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ - Ένα πρόγραμμα ζωής»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. |
Εκδήλωση
Κατόπιν του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και για την εύρυθμη διεξαγωγή της εκδήλωσης σας γνωρίζουμε ότι η παρουσίαση του προγράμματος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής», θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30 στο Ίδρυμα Μνήμη «Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη».

Σας υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα αφορά στην ανίχνευση των παραγόντων κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και τα άλλα καρδιοαγγειακά νοσήματα, στον πληθυσμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Εστιάζει τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, όσο και στη συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων που θα δώσουν ώθηση στην επιστημονική έρευνα για τα συγκεκριμένα νοσήματα και θα ανοίξουν νέους δρόμους στις πολιτικές υγείας.

Αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος είναι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάζονται η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Ελληνικός Οργανισμός Εγκεφαλικών Επεισοδίων, το Κέντρο Υγείας Άστρους και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της, απευθύνοντας χαιρετισμό, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν και καλούμε όλους τους μόνιμους κάτοικους του Δήμου να συμμετάσχουν αφού πρόκειται κυριολεκτικά για Ένα πρόγραμμα ζωής!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ