ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ερμιονίδα: Οι νικητές του νυχτερινού αγώνα «PortoHeli Night Run 4»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 π.μ. | |
PortoHeli Night Run 4
Με μεγάλη επιτυχία και πολλή χαρά διοργανώθηκε για τέταρτη χρονιά ο βραδινός αγώνας δρόμου στο Πορτοχέλι, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 με τον διακριτικό τίτλο:«PortoHeli Night Run 4». Ένας Αγώνας Αφιερωμένος στη μνήμη του ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Λούμη Αγγελική και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Κων/νο Κόκκαλη.

Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη, κυρίως από μικρούς αθλητές, οι οποίοι ανυπομονούσαν να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν κατά την διάρκεια μιας υπέροχης βραδιάς στο πανέμορφο Πορτοχέλι του Δήμου Ερμιονίδας. Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα πολύ ευχάριστο και γιορτινό κλίμα που το απόλαυσαν όχι μόνο οι αθλητές αλλά και όλοι οι παραβρισκόμενοι. Τα σχόλια που αποκομίσαμε από όλους ήταν πολύ θετικά, γεγονός που μας δίνει το κίνητρο και τη χαρά να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το επόμενο PortoHeli NightRun, ακόμα πιο βελτιωμένο και πιο επιτυχημένο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που κάλυψαν εξολοκλήρου τα έξοδα του αγώνα και πάντα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας. Η συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Πελοποννήσου κάλυψε το κόστος της διαφήμισης. Ο Όμιλος ANT1 κάλυψε τα μπλουζάκια, τα κύπελλα και τα μετάλλια των μεγάλων αθλητών ενώ ήταν και ο χορηγός επικοινωνίας του αγώνα, τα μπλουζάκια των μικρών μας φίλων ήταν χορηγία του Σ.ΦΙ.Π. ενώ τα έξοδα της χρονομέτρησης κάλυψε το ξενοδοχείο Nikki Beach resort & spa Portoheli. Τα νερά και οι ενεργειακές μπάρες ήταν χορηγία των Φούρνων ”Δρούγκα”, οι μπανάνες ήταν προσφορά του” ΑΒ Βασιλόπουλου” στο Πορτοχέλι και τα παγωτά που πήραν μαζί με το μετάλλιο οι μικροί αθλητές ήταν μια ευγενική χορηγία από τα ”Ζαχαροπλαστεία Παραδοσιακό”.
Πριν τις απονομές ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος τίμησε με μία αναμνηστική πλακέτα τον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤ1, κ. Θοδωρή Κυριακού, για την συνεχή και απρόσκοπτη προσφορά του στον τόπο μας, την οποία παρέλαβε εκπρόσωπος του.
Οι νικητές των αγώνων, οι οποίοι κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία είναι οι εξής:

Κατηγορία Ανδρών


1η θέση Γιάννης Θυμαράς
2η θέση Δημήτρης Κορκούρας 
3η θέση Βάκης Λαύκας

Κατηγορία Γυναικών

1η θέση Μαρίτσα Ιωάννη
2η θέση Παπαντωνίου Αναστασία
3η θέση Ελένη Γκρίτσα

Κατηγορία αγοριών

1η θέση Γιώργος Λύκος
2η θέση Ορέστης Σκεντεράι
3η θέση Νίκος Πουλής

Κατηγορία κοριτσιών


1η θέση Ευαγγελία Στάικου
2η θέση Αργυρώ Μπινιάρη
3η θέση Αγγελική Γκρίτσα

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ερμιονίδας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πορτοχελίου, και ο Πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Π.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες. Σημασία έχει πάντα η συμμετοχή και να απολαμβάνουμε τη διαδρομή γιατί πρόκειται για μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε όσους δούλεψαν εθελοντικά και το έκαναν με κέφι.

Προάγουμε τον Αθλητικό Τουρισμό της Ερμιονίδας, ενός τόπου μαγικού που προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες χειμώνα καλοκαίρι.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού
Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ