ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Κρουαζιερόπλοιο στην Αλάσκα συγκρούστηκε με παγόβουνο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:42:00 μ.μ. | | | |
Κρουαζιερόπλοιο στην Αλάσκα συγκρούστηκε με παγόβουνο
Ένα συγκλονιστικό βίντεο που τράβηξε τρομοκρατημένος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, δείχνει τη σύγκρουση του πλοίου με ένα παγόβουνο.

Πρόκειται για ένα πλοίο της «Norwegian Cruise Line», χωρητικότητας 2.000 επιβατών, το οποίο κατευθυνόταν στην Αλάσκα, όμως αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή, αφού η πυκνή ομίχλη προκάλεσε τη σύγκρουση του πλοίου με παγόβουνο, σύμφωνα με τη Mirror.

Τρομοκρατήθηκαν οι επιβάτες

Σύμφωνα με τους επιβάτες του πλοίου ήταν μια «φρικτή εμπειρία». Όπως δήλωσαν: «Η κατάσταση ήταν άσχημη. Όλο το πλοίο σταμάτησε εντελώς από την πρόσκρουση», είπαν.

Ο Τζέισον Νιούμαν από την Ατλάντα της Τζόρτζια ήταν, επίσης, στην κρουαζιέρα και ανέφερε: «Το πλοίο είχε ένα έντονο τίναγμα. Μπορούσες να αισθανθείς το χτύπημα».

Τη στιγμή που κάποιοι επιβάτες κοιμόντουσαν και, προφανώς, αγνοούσαν τι συνέβαινε έξω, κάποιοι άλλοι -αν και τρομοκρατημένοι – κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο τη σύγκρουση.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Το κρουαζιερόπλοιο αναγκάστηκε να ελλιμενιστεί στο Τζούνο της Αλάσκας, καθώς οι εμπειρογνώμονες έπρεπε να προχωρήσουν σε εκτίμηση της ζημιάς που προκλήθηκε στο πλοίο, πριν γίνει η επιστροφή του στο Σιάτλ.

Στο πλοίο, το οποίο εξετάστηκε από ειδικούς δύτες, χρειάζονταν να γίνουν κάποιες εργασίες, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ