ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Δήμος Ναυπλιέων: Επενδύουμε στον πολιτισμό ως κύριο δείκτη προόδου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. |
Πλατεία Αγίου Γεωργίου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου δύο πολύ σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη του Ναυπλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων.
Η πρώτη αφορούσε την 5η Συνάντηση Χορωδιών που έλαβε χώρα το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου από το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η χθεσινή ημέρα στην Πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα ήταν ξεχωριστή και μοναδική αφού το κοινό ταξίδεψε μουσικά αφέθηκε στις μελωδίες και γαλήνεψε με τις ερμηνείες των χορωδών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη συναυλία στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, με τίτλο “Μαζί” στην οποία συμμετείχε και το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου.
Στη δεύτερη εκδήλωση ο Αθλητικός Πολιτιστικός Γυμναστικός Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου Χοροκίνηση συνδιοργάνωσε με το Δήμο Ναυπλιέων και το ΔΟΠΠΑΤ την ετήσια χορευτική παράσταση στο Φάρο Ναυπλίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίδειξη αθλητικού ομαδικού χορού CHEERLEADING (Ολυμπιακό Αγώνισμα) και Ελληνικού παραδοσιακού χορού.

Ως Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες. Τους αξίζουν τα εύσημα για τις απολαυστικές στιγμές που μας χάρισαν. Μουσική και χορός ενώνουν και αποτελούν ένα κώδικα επικοινωνίας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά άρρηκτα συνδεδεμένα με την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας.

Στο Δήμο Ναυπλιέων επενδύουμε στον πολιτισμό ως κύριο δείκτη προόδου. Το πολιτιστικό κεφάλαιο της πόλης θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε και να το εμπλουτίζουμε με δράσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου τονώνοντας την εξωστρέφεια και την φήμη του Δήμου μας ακόμα περισσότερο..

Δήμος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ