ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Καινούργιο μηχάνημα έργου απέκτησε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | |
Καμπύλης
Στην παραλαβή ενός καινούργιου μηχανήματος έργου προχώρησε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.


Πρόκειται για ένα καινούριο και αμεταχείριστο μηχάνημα προϋπολογισμού 150.000,00€ το οποίο παραλήφθηκε με δύο χρόνια καθυστέρησης εξαιτίας όλων των προβλημάτων της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το μηχάνημα έργου είναι ελαστιχοφόρο για κίνηση σε ασφαλτοστρωμένους και χωματόδρομους καλής βατότητας και φέρει:

• Σύστημα φόρτωσης στο εμπρόσθιο μέρος με κάδο φόρτωσης πολλαπλών χρήσεων, σπαστό για πολλές χρήσεις, βαρέως τύπου,

• Σύστημα εκσκαφής στο πίσω μέρος, με τηλεσκοπικό βραχίονα με μηχανισμό εκσκαφής, τύπου πλευρικής μετατοπίσεως με κάδο εκσκαφής,

• Εξάρτημα σαρώθρου με συλλέκτη για την αποκομιδή απορριμμάτων, που μπορεί να τοποθετηθεί στο εμπρός μέρος του μηχανήματος,

• Εξάρτημα φόρτωσης με περόνες (κιτ περόνων) που μπορεί να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος,

• Υδραυλική βραχόσφυρα με τον αντάπτορά της που μπορεί να προσαρμοστεί στον πίσω τηλεσκοπικό βραχίονα του μηχανήματος,Εξάρτημα χορτοκοπτικού-καταστροφέα με δυνατότητα καταστροφής κλαδιών,

• Λεπίδα εκχιονισμού.
Ο κινητήρας είναι πετρελαιοκίνητος, τεσσάρων (4) κυλίνδρων υδρόψυκτος, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, υπερτροφοδοτούμενος, με σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου κοινού αυλού (common rail), ηλεκτρονικά ελεγχόμενος.

Συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας χρονικού διαστήματος τουλάχιστον ενός (1) έτους. Η διάρκεια του χρονικού διαστήματος ξεκινά από την ημερομηνία οριστικής παραλαβής.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη καθυστέρηση, λόγω των προβλημάτων από την πλήρη σχεδόν διακοπή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής των εργοστασίων της κατασκευαστικής εταιρίας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, παραλάβαμε χθες το νέο πολυμηχάνημα. Ενισχύουμε το στόλο των οχημάτων και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Δήμου μας αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο. Στόχος μας είναι να έχουμε τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε σε κάθε σημείο του Δήμου με δικά μας μέσα και με καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους μας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ