ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Πλούσιο σε εκδηλώσεις τετραήμερο από την Επιτροπή Μνήμης Νέας Κίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. | | |
Θυμόμαστε, Εμπνεόμαστε, Συνεχίζουμε...
Η Επιτροπή Μνήμης Νέας Κίου  διοργανώνει ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις τετραήμερο από τις 24 έωςκαι τις 27 Ιουνίου.

Παρασκευή 24 Ιουνίου, 8.30 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο: Το Γυμνάσιο Ν.Κίου βαδίζει "Στα χνάρια της Κίου της Βιθυνίας" και παρουσιάζει μια σπουδαία δουλειά των μαθητών και εκπαιδευτικών του.

Σάββατο25 Ιουνίου, στην πλατεία, ένα πραγματικό πανηγύρι: Ο APSET oολοκληρώνει το καταπληκτικό του Graffiti με θέμα: " Από την Παλιά στη Νέα Κίο".Παράλληλα στον απέναντι τοίχο, τοπικοί καλλιτέχνες,με την καθοδήγηση του ASHOS και της DIMI, κατασκευάζουν τη δική τους τοιχογραφία. 

Ταυτόχρονα μικροί (από 7 ετών και άνω) και μεγαλυτεροι κατασκευάζουν ένα πάνελ 4 μ Χ2,5 μ. που θα χρησιμοποιηθεί ως "πλάτη" για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Και το βραδάκι οποίος θέλει μπορεί να κατηφορίσει προς το θεατράκι της παραλιας για τη Χορευτική παράσταση της Μαριλένας Λιάγκρή "Ο μικρός πρίγκιπας".

Και το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου, από τις 7.30 μμ, από το Λαογραφικό Μουσείο, ξεκινά για τις γειτονιές της Ν. Κίου, η περιπατητική performance, με τίτλο " ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ", κατάληξη ενός τρίμηνου σεμινάριου της εξαιρετικής δασκάλας - σκηνοθέτιδας Αιμιλίας Βάλβη, με την Δημοτική Θεατρική Σκηνή Ν. Κίου (καλλιτεχνική διευθυνση Γιάννης Σαρηγιάννης).

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, στο 4ημερο θύμησης και ελπίδας.

Γιατί η Μικρασία ζει και θα ζει μέσα από τέτοιες δράσεις!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ