ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Μπουρίνι με έντονη βροχόπτωση στο Άργος - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | | | | |
Μπουρίνι με έντονη βροχόπτωση στο Άργος
Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Ιουνίου στην πόλη του Άργους και την ευρύτερη περιοχή.
Το μπουρίνι που ξέσπασε με την έντονη βροχόπτωση δεν δημιούργησε κάποιο έντονο πρόβλημα στην πόλη του Άργους.

Για σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 προβλέπονται νεφώσεις όπου τις θερμές ώρες θα πυκνώσουν, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας.

Τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στην Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο και στη Μαγνησία. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, προβλέπεται από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τα ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Αύριο Τρίτη (07-06-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα είναι λιγότερα και μικρότερης διάρκειας. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία και από το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο. Τις βραδινές ώρες προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων.

Την Τετάρτη (08-06-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Στερεά.

Ο άστατος καιρός με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες θα συνεχιστεί την Πέμπτη (09-06-2022) κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη. Την Παρασκευή (10-06-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες
προβλέπονται στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, το βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν τη βόρεια Εύβοια. Η έντονη αστάθεια θα σταματήσει το Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα για την Αττική, καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται σήμερα το απόγευμα (Δευτέρα 06-06-2022), ενώ για την Τρίτη και την Τετάρτη η πιθανότητα φαινομένων είναι μικρή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ