ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Καταιγίδες και σήμερα τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:19:00 μ.μ. | |
Βροχή
Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους φέρνει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει την χώρα από το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου.


Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 15/06, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. 

Ανάλογα φαινόμενα, τοπικού όμως χαρακτήρα, περιμένουμε και σε περιοχές της βόρειας χώρας. Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 1 όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI).

Επισημαίνεται ότι, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο οι καταιγίδες θα είναι τοπικά έντονες και θα συνοδευτούν από παροδικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.

Στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη αποτυπώνονται τα εκτιμώμενα συνολικά ύψη βροχόπτωσης κατά της διάρκεια της Τετάρτης 15/06.
Μαρουσάκης: Νέα ψυχρή «λίμνη» το Σαββατοκύριακο -Εμμένει η θερμική αστάθεια

Ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης υποστήριξε ότι μέχρι και την άλλη εβδομάδα «διαδοχικές ψυχρές “λίμνες” θα έρχονται πάνω από τη χώρα μας και έτσι δημιουργείται αυτή η έντονη αστάθεια». Όπως τόνισε, η χώρα θα μπει στο καλοκαίρι με… καθυστέρηση, εξηγώντας ότι «περιμένουμε προς το τέλος του μήνα, από 23–25 Ιουνίου, μια πιο θερμή κατάσταση στη χώρα μας»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ