ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Εντυπωσιακή παράσταση Cheerleading στο Ναύπλιο μπροστά στο Μπούρτζι από την "Χοροκίνηση"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. | | |
Χορός
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Γυμναστικός Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου Χοροκίνηση διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων - ΔΟΠΠΑΤ την ετήσια χορευτική του παράσταση την Κυριακή 19/6 στις 21:00 στον Φάρο Ναυπλίου.
Στην εντυπωσιακή εκδήλωση που παρουσίασε η Νίνα Μάρκου και παρακολούθησε πλήθος κόσμου ανάμεσα τους και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, έγινε επίδειξη αθλητικού ομαδικού χορού CHEERLEADING (Ολυμπιακό Αγώνισμα) & Ελληνικού παραδοσιακού χορού.
Τι είναι το CHEERLEADING 

Το CHEERLEADING είναι ένα καινούργιο άθλημα για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά πολύ διαδεδομένο παγκοσμίως  (10.000.000 αθλητές στον κόσμο )
ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 

1. Team Cheerleading All Girls Ομαδικό Τσιρλίντινγκ μόνο κορίτσια 
2. Team Cheerleading Coed Ομαδικό Τσιρλίντινγκ μικτό 
3. Team Cheer Freestyle Pom Ομαδικό Τσιρ Ελεύθερο Πομ (μικτό) 
4. Team Cheer Hip Hop Ομαδικό Τσιρ Χιπ Χοπ (μικτό) 
5. Team Cheer Jazz Ομαδικό Τσιρ Τζαζ (μικτό) 
6. Double Cheer Freestyle Pom Ζευγάρι Τσιρ Ελέυθερο Πομ (μικτό) 
7. Double Cheer Hip Hop Ζευγάρι Τσιρ Χιπ Χοπ (μικτό) 
8. Team high Kicks Ομαδικό Τσιρ Υψηλά Λακτίσματα (αναμένεται να ενταχθεί στα επίσημα αγωνίσματα) 
CHEERLEADING ALL GIRLS / COED (ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑΤΑ) To Cheerleading All Girls και το Cheerleading Coed είναι ομαδικά αγωνίσματα, τα οποία συνδυάζουν γυμναστικές ασκήσεις εδάφους, πυραμίδες, άλματα και πετάγματα σε συνδυασμό με δυναμική χορογραφία. Απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια από 6 ετών και πάνω. H κατηγορία All Girls είναι μόνο για κορίτσια, ενώ το Cheerleading Coed είναι μικτή κατηγορία με αγόρια και κορίτσια μαζί. 
PERFORMANCE CHEER (ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΟΡΟΥ) Το performance cheer περιλαμβάνει αγωνίσματα με καλλιτεχνικό χαρακτήρα, καθώς συνδυάζει μια μεγάλη γκάμα απαιτητικών ασκήσεων και διάφορα στυλ χορού. Οι ομάδες στα αγωνίσματα του performance cheer μπορούν να είναι και μικτές και αγωνίζονται ομαδικά ή σε ζευγάρια. 
Ομαδικό Τσιρ Ελεύθερο Πομ – Team Cheer Freestyle pom. Σε αυτό το αγώνισμα τα pom pom είναι το απαραίτητο όργανο που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση του προγράμματος. Η τεχνική των χεριών με την χρήση pom, ευλυγισία, πιρουέτες και άλματα σε συνδυασμό με δυναμική χορογραφία, συνθέτουν τα στοιχεία αυτού του εντυπωσιακού αγωνίσματος. 
Ομαδικό Τσιρ Χιπ Χοπ – Team Cheer hip hop. To αγώνισμα περιέχει το αυθεντικό hip hop με συνδυασμό όλων των στυλ, διαμορφωμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς. Ενσωματώνει ρυθμούς και κινήσεις επηρεασμένα από το street style, με έμφαση στην εκτέλεση, το στυλ, τη δημιουργικότητα. 
Ομαδικό Τσιρ Τζαζ – Team Cheer jazz. Tο αγώνισμα περιέχει στοιχεία από τον σύγχρονο και μοντέρνο χορό, παραδοσιακές και στυλιζαρισμένες κινήσεις jazz, ασκήσεις ευλυγισίας, πιρουέτες & άλματα σε συνδυασμό με δυναμική χορογραφία. 
Ομαδικό Τσιρ Υψηλά λακτίσματα – Team Cheer High Kicks Το αγώνισμα περιέχει συνδυασμό υψηλών λακτισμάτων (ψηλές κλωτσιές) με ελεύθερη χορογραφία (pom – hip hop – jazz – ελεύθερο χορό κλπ) και χορευτικές δεξιότητες (πιρουέτες, άλματα κλπ). Διέπεται από τεχνική στον τρόπο που γίνονται τα λακτίσματα, τα οποία είναι το βασικότερο σταθερό στοιχείο του αγωνίσματος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ