ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Γιώργος Καχριμάνης: Κύριοι της αντιπολίτευσης (κυριολεκτικά) σας αφήνουμε στα λίγα likes δημοσιότητας του fb

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | |
Γιώργος Καχριμάνης
"Τα τελευταία 7 χρόνια από την συμμετοχή μου στα κοινά και μάλιστα σε θέσεις ευθύνης μπορώ να καταλάβω την ουσία ή τη σκοπιμότητα όσων λέγονται ή γράφονται. 

Έχουμε κυρίως δύο ειδών παρεμβάσεις. 

Αυτούς που θέλουν να προσθέσουν στον καθημερινό αγώνα για μια καλύτερη ζωή (δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείς μαζί τους) αλλά καταλαβαίνεις τις αγωνίες τους και σ' αυτούς τους όψιμους υπερασπιστές του δικαίου που καταπιάνονται με όλα και θεωρούν ότι κατέχουν την μοναδική αλήθεια . Βλέπουν την αυτοδιοίκηση καθαρά οπαδικά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σπιλώσουν και να διαβάλλουν. 

Στην πολύ σημαντική κουβέντα που άνοιξε για την υπηρεσία καθαριότητας, ακόμη και με αυτόν τον κατασκευασμένο τρόπο, η ουσία είναι να αναδείξουμε τα θέματα και να πάμε στις λύσεις . Άλλωστε προτεραιότητα αποτελεί ο δημότης και η υπηρεσία αυτή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο. 

Οι άνθρωποι της καθαριότητας πρέπει να δουν μέσα από αυτή τη διένεξη και να σταθμίσουν ποιος είναι αυτός που ήταν δίπλα τους, ποιος είναι σήμερα και θα είναι και αύριο, όταν δεν θα είναι στην επικαιρότητα τα προβλήματα τους. 

Αυτή η δημοτική αρχή είχε την τύχη τα τελευταία χρόνια να έχει άξιους αυτοδιοικητικούς στο τιμόνι της καθαριότητας με αποκορύφωμα τον ίδιο τον Δήμαρχο. Αυτό από μόνο του δείχνει πόση σημασία έχει για τον Δήμαρχο αυτή η υπηρεσία, πόσο θέλει να είναι δίπλα της και πόσο θέλει να πετύχει. 

Είναι σίγουρο ότι αυτό για να γίνει θέλει και τα δύο χέρια να κρατιούνται γερά, να συνεργάζονται και οποιοδήποτε ξένο χέρι μπαίνει με απώτερο σκοπό να διχάσει για μικροπολιτικά παιχνίδια να μη βρίσκει χώρο. Είναι αυτοί οι όψιμοι υπερασπιστές που σήμερα ενδιαφέρονται για εσάς και αύριο που θα έχει ενδιαφέρον κάτι άλλο θα σας ξεχάσουν. 

Θα κινούνται πάντα στον σκοπό που θα παίζουν τα social media αναζητώντας την εφήμερη δημοσιότητα. Να είστε σίγουροι ότι σε έναν μηνα από σήμερα δίπλα σας θα είναι μόνο ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή. 

Με γκρίνιες με αγάπες με αγωνίες, όπως ακριβώς γίνεται σε όλες τις οικογένειες. Κύριοι της αντιπολίτευσης (κυριολεκτικά) σας αφήνουμε στα λίγα likes δημοσιότητας του fb. Τα προβλήματα χρειάζονται σοβαρή αντιμετώπιση και εμείς είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια."

Γιώργος Καχριμάνης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ