ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Αυξήθηκε ο ελλιμενισμός σκαφών στο Λιμάνι Ναυπλίου κατά 300 % το δίμηνο Ιουνίου - Ιουλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. | |
Λιμάνι Ναυπλίου
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αυξητική τάση προσέγγισης ελλιμενισμού σκαφών στον λιμένα Ναυπλίου κατά την περίοδο Μαΐου - Ιουνίου 2022 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Μαΐου - Ιουνίου 2021 όπως προκύπτει από τα συγκριτικά στοιχεία του σχετικού γραφήματος.

Η απόφαση του ΔΛΤΝ για τη χωροθέτηση του ελλιμενισμού των σκαφών στο λιμένα αλλά και η τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών επέφεραν αυτή την ραγδαία αύξηση δημιουργώντας προσδοκίες για το θαλάσσιο τουρισμό για την πόλη του Ναυπλίου αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα τίθενται οι προϋποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερη επιβατική κίνηση και ζήτηση θέσεων αναψυχής στο Λιμένα Ναυπλίου στο προσεχές διάστημα.

Προς αυτή την κατεύθυνση το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλιέων διαβλέποντας τις προοπτικές εξωστρέφειας και ανάπτυξης του τουρισμού και του εμπορίου για την ευρύτερη περιοχή, υλοποιεί και προγραμματίζει έργα και παρεμβάσεις ώστε να καταστήσει το λιμάνι του Ναυπλίου ελκυστικότερο για επενδύσεις και πύλη έλευσης μέσω της θαλάσσιας οδού μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών για τον τόπο μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ