ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Ξεκίνησαν οι κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Αργολίδας στον Κούμανη Ηλείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | | |
Παιδιά
Ξεκίνησαν και φέτος οι κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Αργολίδας, στις εγκαταστάσεις της Χριστιανικής Στέγης Πύργου στον Κούμανη Ηλείας. 

Οι κατασκηνώσεις βρίσκονται μέσα στο πανέμορφο και μοναδικό δάσος της Φολόης. Στην πρώτη περίοδο φιλοξενούνται τα κορίτσια Δημοτικού. 
Το Σάββατο 2 Ιουλίου επισκέφθηκε την κατασκήνωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος, ο οποίος μίλησε με τα παιδιά και παρακολούθησε τις δραστηριότητες και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ετοίμασαν. 
Έπειτα δέχθηκε τα παιδιά στο μυστήριο της μετανοίας και εξομολογήσεως. Ενώ την Κυριακή στις 3 Ιουλίου λειτούργησε στο εκκλησάκι της κατασκήνωσης, όπου μετέλαβαν οι κατασκηνώτριες.
Την Δευτέρα 4 Ιουλίου τα παιδιά επιστρέφουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στις 2 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να γίνει η Β΄ περίοδος αγοριών και στις 12 Αυγούστου η Β΄ κοριτσιών έως τις 22 Αυγούστου.
Δηλώσεις συμμετοχής. Εγγραφές πραγματοποιούνται,έως συμπληρώσεως των θέσεων. Στο Ναύπλιο, ώρες καταστημάτων στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (Λεωφόρος Αμαλίας 7) και στο Άργος στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Ναύπλιο:6946696608
Άργος: 6949415485
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ