ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Λαμπερή βραδιά εγκαινίων για την έκθεση της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | | |
Εύας Μπρατοπούλου
Με μια λαμπερή και συγκινητική βραδιά εγκαινιάστηκε την περασμένη Κυριακή 17 Ιουλίου η έκθεση ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Λιοτρίβι» στο παλιό λιμάνι Σπετσών. 
Το κοινό του νησιού είχε τη χαρά να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη τέχνη που δεν έμεινε στα πλαίσια της ζωγραφικής αλλά επεκτάθηκε στη λογοτεχνία και τη μουσική.
Τα έργα της ζωγράφου υποτιτλίζονται από στίχους και αποσπάσματα από την βιβλιογραφία της βραβευμένης συγγραφέως Άννας Τσεκούρα. Οι δύο κυρίες της τέχνης δεν συνεργάζονται πρώτη φορά αφού το ίδιο έχει συμβεί και για τον ιστότοπο της ζωγράφου (evabratopoulou.com) με κείμενα της συγγραφέως κάτω από κάθε έργο. 
Επιπλέον, η ταλαντούχα ζωγράφος έχει φιλοτεχνήσει δύο από τα εξώφυλλα των βιβλίων της Άννας Τσεκουρα, της έκτης ποιητικής συλλογής «Το Πρόσωπο Εκτός» και το υπό έκδοση νέο μυθιστόρημα της, «Άγρια Θάλασσα» με τον πίνακα «Metamorphosis»που περιλαμβάνεται στην έκθεση.
Η βραδιά συμπληρώθηκε σε μαγεία όταν η ταλαντούχα πιανίστρια Ειρήνη Ασημακοπούλου Χελιώτη έπαιξε υπέροχες μελωδίες καλώντας τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί της.
Η Εύα Μπρατοπούλου παρουσιάζει έργα που δημιουργήθηκαν μέσα στην τελευταία 3ετία στα οποία μας προτρέπει να πιστέψουμε στη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας, «Believe in your own magic», ταξιδεύοντας μας σ’ ένα ιδιαίτερο, δικό της σύμπαν, όπου το υποθαλάσσιο στοιχείο συνδυάζεται με το γαλαξιακό αποκαλύπτονται τη δύναμη που κρύβουμε στην ψυχή μας.
Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που είχε η έκθεση θα πραγματοποιηθεί προσθήκη νέων έργων.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου και είναι επισκέψιμη κάθε μέρα 19:00-00:00.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ