ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Βιωματική Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στον Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. | |
ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” πάντα κοντά στον ασθενή με καρκίνο στα πλαίσια των γενικότερων δράσεων του για την πρόληψη, την προαγωγή της υγείας και την ενημέρωση, πραγματοποίησε Βιωματική Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών , με εισηγήτρια την κ. Μαρία Σταματοπούλου, Προϊσταμένη-Νοσηλεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος 'Αργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η δράση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία συγκεκριμένου αριθμού ατόμων, στα πλαίσια πάντα των μέτρων για τον covid 19.
Η κ. Σταματοπούλου, με εξαιρετικό , κατανοητό και μεταδοτικό τρόπο, «σύστησε» τις Πρώτες Βοήθειες στους παρευρισκόμενους, κατέρριψε μύθους και ενημέρωσε για τον σωστό τρόπο με τον οποίο μπορούμε και πρέπει να προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες στον συνάνθρωπο. Απάντησε στις ερωτήσεις και στις απορίες του κοινού και στο τέλος πρόσφερε σε όλους αναμνηστικά του σεμιναρίου.
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Σταματοπούλου για την πάντα πρόθυμη και ευγενική ανταπόκρισή της σε κάθε κάλεσμα του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», για το άκρως επιμορφωτικό και ενημερωτικό σεμινάριο και για την θετική της σκέψη και διάθεση. Ευχαριστούμε το Περιφερειακό Τμήμα ΄Αργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και βέβαια όλους τους συμμετέχοντες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ