ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Γ. Γκιόλας: Ο Μητσοτάκης δεν εξαντλεί μόνο την τετραετία αλλά και τον ελληνικό λαό (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. |
Γ. Γκιόλας
Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη πως θα εξαντλήσει την τετραετία, είπε πως αυτός που εξαντλείται στην πραγματικότητα είναι ο Ελληνικός λαός, ο οποίος υποφέρει από την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησής του.


Τόνισε ακόμη πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην περίπτωση που είναι η επόμενη Κυβέρνηση θα περιορίσει τα υπερκέρδη των εταιριών οι οποίες θησαυρίζουν τεχνηέντως από τις συγκυρίες με τις ευλογίες πάντα του Κυβερνητικού επιτελείου. Θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα είδη βιοτικής ανάγκης, μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και αυστηροποίηση των ελέγχων για την πάταξη των φαινομένων κερδοσκοπίας.

Παράλληλα, για τις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία, είπε πως οι μόνοι που κερδίζουν από το αέναο κυνήγι των εξοπλισμών είναι οι προμηθευτές όπλων, ότι θα πρέπει να χειριζόμαστε τα θέματα ασκώντας σοβαρή και υπεύθυνη διακρατική πολιτική, έναντι δε της γείτονος χώρας, υποστηρίζοντας δυναμικά τα εθνικά συμφέροντα χωρίς όμως να κόβουμε τον ανοιχτό και έντιμο διάλογο και συνεχίζοντας με μεγάλη προσοχή το ειρηνοποιό ρόλο μας στην περιοχή.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Γκιόλα στο ηχητικό:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ