ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Συνεργασία του Αργειακού Έσπερου με την Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ελπίδα Καρκαλάτου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | | | |
Ελπίδα Καρκαλάτου
Η Διοικούσα Επιτροπή του Αργειακού Έσπερου B.C. προχώρησε σε συμφωνία με την Πρωταθλήτρια των 400μ Ελπίδα Καρκαλάτου, η οποία θα αναλάβει το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας της ανδρικής μας ομάδας, στον στίβο.

Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η άρτια γνώση της γυμναστικής στίβου, στοιχεία τα οποία διαθέτει στον μέγιστο βαθμό η Ελπίδα, είναι αυτά που οδήγησαν την Διοικούσα Επιτροπή και το προπονητικό μας team, στο να την προσεγγίσουν και να ζητήσουν την πολύτιμη συνεισφορά της.

Η πρώτη φάση της προετοιμασίας της ομάδας μας θα ξεκινήσει μετά τις 15 Αυγούστου, οπότε, παίκτες, προπονητικό team και η Ελπίδα, θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στο Δ.Α.Κ. Άργους.

Η ίδια δήλωσε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, να αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου και η εμπειρία μου στην προπονητική στίβου, από μια ομάδα, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους για την ερχόμενη σεζόν.

Η πρωτοποριακή κίνηση του Αργειακού Έσπερου, να απευθυνθεί σε προπονήτρια στίβου για την προετοιμασία της ομάδας, δείχνει απόλυτο επαγγελματισμό, σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Είχα μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με την Διοικούσα Επιτροπή, αλλά και με τον προπονητή Γιάννη Καραντζούλη και τον βοηθό του Χάρη Νενεκούμη, για τα τεχνικά στοιχεία της προετοιμασίας και είμαι σίγουρη ότι οι αθλητές θα είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, πριν εισέλθουν στο βασικό μπασκετικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εύχομαι το παράδειγμα του Αργειακού Έσπερου να το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, οποιουδήποτε αθλήματος και να εμπιστεύονται την εκγύμναση των αθλητών τους σε έμπειρα χέρια.

Καλή επιτυχία στην ομάδα, με υγεία και πολλές διακρίσεις!».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ