ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Να εφαρμοστεί το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης για τους μονίμους κατοίκους με κάρτα στη παλιά πόλη του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. |
Ναύπλιο
Το 2019 , συνεργείο του δήμου ,χάραξε διαχωριστικές γραμμές στάθμευσης στην οδό Ν.Σπηλιάδου, στα 5 Αδέλφια και στην πλατεία του Ψαρομαχαλά. 

Τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο του 2021 τοποθετήθηκαν πινακίδες σήμανσης για ελεγχόμενη στάθμευση δημοτών με κάρτα μόνιμου κατοίκου ,που είχαν προμηθευθεί από τον δήμο προ ετών. Να σημειώσω ότι οι πινακίδες αυτές ήταν σκεπασμένες με μαύρη πλαστική σακούλα.

Προ μηνός ,περίπου οι πινακίδες αποκαλύφθηκαν και υποτίθεται ότι ισχύουν. 

Αρκεί όμως να κάνετε μια βόλτα για να διαπιστώσετε το μπάχαλο που επικρατεί. Κανένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα ,εκτός από ένα ή δύο ,δεν φέρει κάρτα στάθμευσης , ο δε έλεγχος εφαρμογής του μέτρου ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ…

Δεδομένου ότι όσο προχωρά το καλοκαίρι τόσο αυξάνεται και η ταλαιπωρία των λιγοστών δημοτών της περιοχής με κάρτα, στο να βρούν θέση στάθμευσης και επειδή δεν είναι δυνατό να παρκάρουμε εκτός Ναυπλίου ερωτώ τις δημοτικές αρμόδιες υπηρεσίες ,με ποιόν τρόπο και εάν υπάρχει η βούληση εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Σε αντίθετη περίπτωση η ύπαρξη των πινακίδων δεν εξυπηρετεί τίποτα και μάλλον αποτελεί λοιδορία προς εμάς τους λίγους ,που κρατάμε και συντηρούμε τα σπίτια μας.

Τ.ΠΑΣΣΑΛΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ