ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Καιρός: Μικρή υποχώρηση του υδραργύρου - Πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες - Εκτίμηση για τον Αύγουστο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. | |
Κολυμβητής
«Βράζει» η χώρα από τις υψηλές θερμοκρασίες που έφερε ο παρατεταμένος καύσωνας, που αν και θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα, φαίνεται πως ο υδράργυρος σήμερα θα υποχωρήσει.
 
Στη χώρα μας σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου η διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων παραμένει ευνοϊκή για τη διατήρηση των βόρειων ανέμων με ένταση ως τα 6 μποφόρ (Αιγαίο) και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 39 βαθμούς (Δυτική Ελλάδα).


Την Τετάρτη (27/7), προβλέπεται ηλιοφάνεια και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ με ένταση ως τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 40 βαθμούς.

Την Πέμπτη (28/7),
οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές γα την εκδήλωση τοπικών καταιγίδων τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την ορεινή Πελοπόννησο και ίσως στην ορεινή Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Προσοχή στην εκδήλωση κεραυνών.

Την Παρασκευή και το Σάββατο (29-30/7)
, υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης μεμονωμένων καταιγίδων τα απογεύματα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας και κυρίως της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και πιθανώς κατά τόπους στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 38 βαθμούς, σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση Ζιακόπουλου.

Πώς θα υποδεχθούμε τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος θα μπει με… δροσιά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, καθώς την Τρίτη (2/8) η θερμοκρασία υποχωρεί στους 33 βαθμούς, ενώ αναμένεται άνοδος από την Παρασκευή 5 Αυγούστου με 35 Βαθμούς, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ