ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Οι συνεχείς πιέσεις του Α.Πουλά απέδωσαν - Δρομολογείται η δημιουργία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. |
βουλή
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς, με την οποία ζητούσε τη δημιουργία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) στην Αργολίδα ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Π. Τσακλόγλου εμφανίστηκε θετικός ότι το εν λόγω αίτημα εξετάζεται από τον ΕΦΚΑ και οδεύει προς υλοποίηση.

Ο κ. Πουλάς στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην έντονη ταλαιπωρία που υφίστανται τα άτομα με αναπηρία με τη μετακίνησή τους σε όμορους Νομούς για να αποκτήσουν την πιστοποίηση της αναπηρίας τους και υπογράμμισε ότι δημιουργία ΚΕ.Π.Α. στην Αργολίδα αποτελεί ένα πολυετές αίτημα της τοπικής κοινωνίας και ενώ κατά καιρούς έχουν υπάρξει κυβερνητικές υποσχέσεις για τη δημιουργία του, δυστυχώς αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη.

«Η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει τα άτομα με αναπηρία και να ενεργεί με γνώμονα την αξιοπρεπή και ανθρώπινη αντιμετώπισή τους και η Αργολίδα δεν μπορεί να είναι ο φτωχός συγγενής και η μόνη Περιφέρεια χωρίς ΚΕ.Π.Α. στην Πελοπόννησο» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Πουλάς.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ