ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Λιμάνι Παραλίου Άστρους: Ολοκληρώθηκε ο επανακαθορισμός της χερσαίας ζώνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. | | |
Παράλιο Άστρος
Με τη δημοσίευση του ΦΕΚ (τ. 421/Δ/28-06-2022) με θέμα «Έγκριση της υπ’ αρ. 12/2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βόρειας Κυνουρίας περί επανακαθορισμού εξομοιούμενου με ζώνη λιμένα χώρου στον λιμένα Παραλίου Άστρους» ολοκληρώθηκε ο επανακαθορισμός της Χερσαίας ζώνης λιμένα Παραλίου Άστρους.

Με συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βόρειας Κυνουρίας ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Παραλίου Άστρους. Παίρνει ένα τέλος η ταλαιπωρία και η γραφειοκρατία που αντιμετώπιζαν τα καταστήματα με τις δημόσιες υπηρεσίες και ανοίγει ο δρόμος για την περεταίρω αξιοποίηση του Λιμανιού του Παραλίου Άστρους.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Με διαρκή και συστηματική δουλειά επιλύουμε θέματα που για χρόνια ταλαιπωρούν κατοίκους και επιχειρηματίες του Παραλίου Άστρους. Με τον επανακαθορισμό της χερσαίας ζώνης του Λιμανιού του Παραλίου Άστρους, ξεκαθαρίζει το τοπίο και δίνεται η δυνατότητα να μπει τάξη και να αξιοποιηθεί η χερσαία ζώνη και το Λιμάνι γενικότερα. Στόχος μας είναι το παραλιακό μας μέτωπο να εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο των πολιτών μας όσο και των επισκεπτών. Αφήνουμε πίσω όλους αυτούς που διαφωνούν, απέχουν και δεν θέλουν να προχωρήσει μπροστά ο Δήμος μας. Κοιτάμε μπροστά και βήμα βήμα δίνουμε λύσεις στα προβλήματα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ