ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Τι αναφέρουν Ζαραβίνας, Μάλλιος και Τζιμπούλας για την πρώτη αντίπαλο του Διομήδη στο EHF European Cup

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:41:00 μ.μ. | | |
Χάντμπολ
Κάτοχος τριών Πρωταθλημάτων Αυστρίας (2011, 2016, 2018) και 7 Κυπέλλων (1999, 2009, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017) αποτελεί έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα και μία πρόκληση.

Μια πρώτη αποτίμηση της κλήρωσης μας έκανε ο προπονητής μας Γιώργος Ζαραβίνας και οι Χάρης Μάλλιος, Γρηγόρης Τζίμπουλας εκ μέρους των παικτών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ:
«Δύσκολη κλήρωση μιας και τα τελευταία χρόνια έχουν πετύχει πολλά στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Πάντα όμως τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν ξεχωριστή αίγλη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, παρόλο που θα είναι αρχή της σεζόν.»

ΧΑΡΗΣ ΜΑΛΛΙΟΣ:
«Η συμμετοχή μας στην Ευρώπη για ακόμη μια χρονιά είναι πάρα πολύ σημαντική και πάντα μια πρόκληση. Η χθεσινή κλήρωση μας φέρνει αντιμέτωπους με την Αυστριακή Fivers, όντας ίσως μια από τις δυο-τρεις πιο δύσκολες ομάδες που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Παρόλα αυτά στόχος μας είναι η πρόκριση και ως τότε έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτήν. Ίσως θεωρητικά για εμάς να είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι παίζουμε τόσο νωρίς, καθώς οι αντίπαλοι μας θα έχουν ήδη επίσημους αγώνες στα πόδια τους, όμως θεωρώ πως μπορούμε να μετατρέψουμε το γεγονός αυτό προς όφελός μας.»

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΖΙΜΠΟΥΛΑΣ:
«Γνωρίζουμε τον αντίπαλο πλέον μετά τη χθεσινή κλήρωση για την Ευρώπη και θα αρχίσει σταδιακά η μελέτη και η ανάλυση του. Η ομάδα μας σε πρώτο πλάνο θα ξεκινήσει μια καλή προετοιμασία, πρέπει όλοι οι παίκτες να βρούμε γρήγορα τους εαυτούς μας και να ενισχύσουμε την φυσική μας κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται για να περάσουμε και σε τακτικά κομμάτια και να εμφανιστούμε όσο περισσότερο έτοιμοι γίνεται στα δύο παιχνίδια.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ