ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

My Grand Road: Το πρόγραμμα "Θέμιδα" σε ανήλικους παραβάτες του ΚΟΚ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. | | | |
My Grand Road
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, μέσω της Τροχαίας Ναυπλίου σε συνεργασία με τον οργανισμό My Grand Road υλοποίησαν επιτυχώς, την Τετάρτη 29 Ιουνίου το επιμορφωτικό πρόγραμμα Θέμιδα, το οποίο απευθυνόταν σε ανήλικους παραβάτες του ΚΟΚ.
Μετά από αίτημα της κας Μαρίας Παναγιωτίδου από την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Ναυπλίου, καθώς και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προσκλήθηκαν -στην αίθουσα ενημερώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, στο Ναύπλιο- άτομα τα οποία ως ανήλικοι είχαν υποπέσει σε σοβαρές παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Υπό τον συντονισμό του Διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου, του Αστυνόμου Α’ κ. Κωνσταντίνου Θάνου, η συζήτηση με τους συμμετέχοντες από την υποδιοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου, την Αστυνόμο Β’ κα Χριστίνα Κοζομπόλη, αλλά και από την παρουσίαση του μέλους μας, κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου επιτεύχθηκε ο στόχος του προγράμματος με τίτλο Θέμιδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Θέμιδα περιλαμβάνει την ανάλυση των σοβαρών παραβάσεων του ΚΟΚ , τις επιπτώσεις τόσο σε Ποινικές όσο και Αστικές κυρώσεις, την πρόληψη των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων, αλλά και την συμμετοχή σε αυτά.

Μέσα από το πρόγραμμα Θέμιδα προσπαθήσαμε να μεταλαμπαδεύσουμε την ενσυναίσθηση, αλλά και την ατομική υπευθυνότητα στους ανήλικους.
Οι ενημερώσεις και οι επιμορφώσεις στο πλαίσιο των Ανηλίκων Παραβατών του ΚΟΚ θα συνεχιστούν.

Με εκτίμηση
My GRand Road team
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ