ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Γεύσεις & Όψεις 2022 στο Λιμάνι Πορτοχελίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. | | |
Συναυλία
Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκθεσιακή δραστηριότητα Γεύσεις & Όψεις 2022. Το Λιμάνι του Πορτοχελίου φιλοξένησε τη σημαντική αυτή διοργάνωση και αποτέλεσε για πέντε ημέρες το κέντρο της τοπικής και περιφερειακής επιχειρηματικότητας.


Στη φετινή διοργάνωση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη της γαστρονομίας και του τουρισμού γεύσεων και για τον λόγο αυτό, πλαισιώθηκε από παράλληλες δράσεις με παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων, δράσεις γευσιγνωσίας και μουσικά δρώμενα τα οποία έτυχαν της αποδοχής αμφότερων επισκεπτών και εκθετών.

Η υψηλή επισκεψιμότητα και οι ουσιαστικές επιχειρηματικές επαφές καθ’ όλη τη διάρκεια της εκθεσιακής δραστηριότητας, υποχρεώνουν ευχάριστα το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας, να συνεχίζουν αναβαθμίζοντας τη δράση αυτή με όλες τους τις δυνάμεις!
Οι τριάντα εκθέτες εκπροσώπησαν κάθε παραγωγικό κλάδο της ευρύτερης περιοχής και παρουσίασαν τα προϊόντα και τις δημιουργίες τους σε καλαίσθητα και ευφάνταστα περίπτερα.

Δήλωσαν ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα και την προσεγμένη διοργάνωση, ενώ πολλοί επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα και τον πλουραλισμό των τοπικών παραγόμενων προϊόντων, όπως και από τα εξαίσια χειροτεχνήματα και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες που πλαισίωσαν την φετινή διοργάνωση.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις Γεύσεις & Όψεις 2023!

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ