ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας: Μπροστά στην ακρίβεια και τις ανατιμήσεις αγώνας για ΣΣΕ και αυξήσεις στους μισθούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. | |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας
Την ώρα που η ακρίβεια θεριεύει και το νέο κύμα ανατιμήσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ετοιμάζονται νέες ανατιμήσεις φωτιά από 8% έως 20% σε δεκάδες τρόφιμα και σε άλλα βασικά καταναλωτικά είδη.


Παράλληλα οι αυξήσεις στο φυσικό αέριο στα τιμολόγια της ΔΕΗ έχουν πάρει φωτιά. Χιλιάδες εργατικά - λαϊκά νοικοκυριά βρίσκονται σε απόγνωση, οι μισθοί, τα μεροκάματα, οι μειώνονται, δεν φτάνουν ούτε για 15 μέρες.

Οι επιχειρηματικοί όμιλοι και η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλούν, ότι παίρνουν μέτρα υπέρ των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων με ψίχουλα που τα παίρνει ο άνεμος.

Προκαλούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που γεμίζουν με κέρδη τους λογαριασμούς τους, προσπαθώντας ακόμα και τώρα να προωθήσουν μειώσεις μισθών, ατομικές συμβάσεις καταστρατήγηση Σ.Σ.Ε.

Η ακρίβεια σε συνδυασμό με την παρατεταμένη λιτότητα και την αντιλαϊκή φορολογική επιδρομή, αναδεικνύει την ανάγκη αγωνιστικής, μαχητικής απάντησης των εργατοϋπαλλήλων του κλάδου – και γενικότερα - καθημερινά.

Καμιά εμπιστοσύνη σε όσους μας καλούν να περιμένουμε.

Να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής

Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα. 

Με την οργάνωση, την μαζική συμμετοχή στο Συνδικάτο, την αποφασιστικότητα, την ενοποίηση του αγώνα μας πανελλαδικά μέσα από την Ομοσπονδία μας, μπορούμε οι εργαζόμενοι σε όλους τους χώρους δουλειάς του κλάδου να επιβάλλουμε την υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ και να κερδίσουμε σημαντικές αυξήσεις και δικαιώματα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ