ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας: Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας επιδίδεται σε αγώνα ψεύδους

Απορριμματοφόρο
Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας καταγγέλλει τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας, που στην εναγώνια προσπάθειά του να πείσει, με την ανακοίνωση-διάγγελμα του στις 07-8-2022, επιδίδεται σε ένα αγώνα ψεύδους και πολιτικής κακοήθειας, επικαλούμενος την απόφαση 7/12-7-2022 της Α’ Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Νόμου 3463/2006. 

Μιλάμε για ψεύδος και πολιτική κακοήθεια εκτός και εάν πιθανολογήσουμε ότι ο αξιολογότατος κ. Αντιδήμαρχος στερείται ικανότητας ανάγνωσης, οψόμεθα!!! 

Πάντως η απόφαση 7/12-7-2022 της Α’ Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Νόμου 3463/2006 ούτε δικαιώνει ούτε νομιμοποιεί το Δήμο Ερμιονίδας και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είτε είναι ψεύτης είτε “αγράμματος”. 

Και για να μη ξεχνιόμαστε, με τα βερεσέδια, τα χρωστούμενα δεδουλευμένα από τον εξαναγκασμό σε παράνομη καταχρηστική παροχή υπηρεσίας των υπαλλήλων της καθαριότητας τη Μεγάλη Παρασκευή, το Μέγα Σάββατο & τη Δευτέρα του Πάσχα του 2022 θα τα καταβάλλετε με νόμιμο τρόπο;;; Και πότε;;; 

Θα περιμένουν πολύ, οσφραινόμεθα “φέσι”??? 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ 
Η Γεν. Γραμματέας ΙΟΥΛΙΑ ΛΙΑΤΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ