ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για ασθενή που στην Αθήνα του έλεγαν να πάει σπίτι του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. | | |
Χειρουργείο
"Νιώθω την ανάγκη να διηγηθώ την πρόσφατη εμπειρία μου με το σύστημα υγείας μας, συγκεκριμένα από το Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Στις αρχές Ιουλίου, είχα επεισόδια λιποθυμίας, εμετών και πόνου τα οποία με οδήγησαν να επισκεφτώ εκτάκτως νοσοκομείο της Αθήνας όπου διαμένω με τη σύζυγό μου. Μετά από συζητήσεις με γιατρούς της Αθήνας, μας ενημέρωσαν πως πρόκειται για πέτρα στη χολή, και χωρίς κάποια ιδιαίτερη εξήγηση, μας είπαν πως δεν τίθεται θέμα ανησυχίας και μας ζήτησαν να επιστρέψουμε σπίτι χωρίς ανησυχία.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου έκανα έκτακτη εισαγωγή, σφαδάζοντας από πόνους στο νοσοκομείο Ναυπλίου, καθώς εκείνη την μέρα βρισκόμουν στην Προσύμνη Αργολίδας από όπου και κατάγομαι. 

Εκεί προς έκπληξή μου, με ενημέρωσαν πως η κατάσταση μου ήταν πολύ πιο σοβαρή από ότι βιαστικός συμπέραναν στην Αθήνα (γεγονός που δε με εξέπληξε κρίνοντας από τους πόνους) και αμέσως κανονίστηκε το απαραίτητο χειρουργείο, το οποίο πραγματοποιήθηκε άμεσα και επιτυχώς, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα ήθελα να μοιραστώ το πόσο ευχαριστημένος έμεινα από το εξαιρετικό προσωπικό του νοσοκομείου Ναυπλίου, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς και γιατρούς. 

Από την πρώτη επαφή με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ένιωσα πως βρίσκομαι σε οικογενειακό χώρο, με ανθρώπους που με νοιάζονται και είναι πρόθυμοι να μου εξηγήσουν την κατάσταση μου και τη σοβαρότητά της. 

Ο χειρούργος που μας ανέλαβε, Σαράντης Μουρταράκος, και στη συνέχεια η αναισθησιολόγος Ελένη Παρασκευά, πέρα από την επιστημονική τους κατάρτιση, μου έδειξαν και το μεγαλείο της ανθρωπιάς τους.

Η συμπεριφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ήταν η καλύτερη δυνατή και δεν την έχω συναντήσει ποτέ, ακόμα και από κάποια από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας στα οποία δυστυχώς έχω βρεθεί στο παρελθόν.

Τους ευχαριστώ όλους εγκάρδια και θα είμαι για πάντα ευγνώμων!

Ευελπιστώ μέσα από αυτό το μήνυμα, να αναγνωριστεί η εξαιρετική δουλειά τους."

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ