ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Την ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας ζητάει ο Α. Πουλάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. |
Α. Πουλάς
Την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του 2022 ζητά ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Αθήνα, 22 Αυγούστου 2022

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Π. Θεοδωρικάκο

Θέμα: «Να ενισχυθεί με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του 2022»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του 2022.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μεταξύ άλλων στο έγγραφό της, οι συνεχιζόμενες διαταγές αποσπάσεων προσωπικού ανά την Ελλάδα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην λειτουργία των υπόλοιπων υπηρεσιών του Νομού, με αποτέλεσμα να καταπονείται ιδιαίτερα το εναπομένον προσωπικό.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καθώς και τις επικείμενες αποστρατείες, έως τέλος του 2022, αστυνομικών της Δ.Α. Αργολίδας και προκειμένου να μην προκληθεί επιπλέον έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και διατάραξη της λειτουργίας των Υπηρεσιών της Δ.Α. Αργολίδας, η Ένωση θεωρεί πως είναι μονόδρομος η ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδας με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις μηνός Οκτωβρίου 2022

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο βουλευτήςΑνδρέας Πουλάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ