ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ξηλώνονται οι διαφημιστικές πινακίδες από το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. | | |
Ταμπλό
Σε τηλεδιάσκεψη με τους 5 χωρικούς αντιπεριφερειάρχες προήδρευσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Στη σύσκεψη, με τη συμμετοχή και των διευθυντών Τεχνικών Έργων των 5 Π.Ε., συζητήθηκε η επικείμενη δημοπράτηση των έργων οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για τα οποία έχει εγκριθεί πίστωση 71.000.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα εστάλη στην Περιφέρεια και η σχετική μελέτη από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ορισμένα από τα προτεινόμενα σε αυτή έργα έχουν ήδη υλοποιηθεί από την Περιφέρεια και ως εκ τούτου χρειάζεται να προκριθούν παρεμβάσεις σε άλλα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου -χρειάζεται επομένως μια σχετική επικαιροποίησή της.

Σημειώνεται ότι για το εν λόγω έργο θα γίνει μία μία δημοπράτηση κεντρικά, η οποία θα αφορά και στις 5 Π.Ε.

“ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ”


Στην ίδια σύσκεψη σήμερα, εξ άλλου, συζητήθηκε επίσης η καθαίρεση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που είναι αναρτημένες εκατέρωθεν των οδικών αξόνων στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως προβλέπει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ