ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Το πιο μυστηριώδες νησί στην Ελλάδα με ανεξήγητα μηνύματα χαραγμένα επάνω στους βράχους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | |
Νήσος Πρώτη
Η πιο επιτυχημένη ελληνική ταινία των τελευταίων χρόνων "Νήσος 1 & 2" είχε ως θέμα το κυνήγι ενός κρυμμένου θησαυρού σε κάποιο από τα χιλιάδες ακατοίκητα νησιά της πατρίδας μας. 

Πιο συγκεκριμένα ο θησαυρός αυτός είχε κρυφτεί από πειρατές στο μακρινό παρελθόν και μάλιστα υπήρχε και χάρτης που περιείχε λεπτομέρειες για την εύρεση του. 

Η φαντασία καμία φορά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Στην Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα απέναντι από την Μαραθόπολη και πολύ κοντά στους Γαργαλιάνους βρίσκεται η Νήσος Πρώτη (Δείτε το στους χάρτες της Google Νήσος Πρώτη https://maps.app.goo.gl/mStGask4McC5U... ). 

Ένα ακατοίκητο νησάκι που όμως κρύβει πιθανότατα ένα τεράστιο μυστικό. Σε έναν από τους μικρούς του κόλπους βρίσκονται εδώ και χιλιάδες χρόνια τώρα μυστηριώδης μηνύματα χαραγμένα επάνω στους βράχους. 

Κάποιοι ισχυρίζονται πως πρόκειται για σημειώσεις που αφορούν έναν τεράστιο πειρατικό θησαυρό. Άλλοι πως πρόκειται για μηνύματα που σκάλιζαν πριν από χιλιάδες χρόνια ναυτικοί προκειμένου να έχουν καλές θάλασσες και τέλος κάποιοι μιλάνε για μεταφυσικά μηνύματα αγνώστου προελεύσεως. 

Εμείς αν και χρειάστηκε να φέρουμε το drone μας κυριολεκτικά στα όρια του καταφέραμε να καταγράψουμε αυτά τα περίεργα σκαλιστά μηνύματα και σας τα παρουσιάζουμε.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ