ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ανεξάρτητη Ομάδα Παραγωγών Αργολίδας: Οι διπλωματικές τακτικές για να μας παραπλανήσετε δεν περνάνε πια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | |
Παγετός πορτοκάλια
Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε πολλες δηλώσεις διαφόρων φορέων που αναφέρονται σε πολλες χρηματικές απολαβές που έχουν να λαβαίνουν οι αγρότες και κάποιος που παρακολουθεί απ έξω πιθανόν να πιστεύει ότι έχουμε πάρει άπειρα λεφτά και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε!!!

Θα αναφέρουμε δυο πράγματα κρίσιμα δηλωτικά της ανυπαρξίας σοβαρής αγροτικής πολιτικής και το που έχει πια φτάσει ο κατ επάγγελμα αγρότης που εάν δεν υπάρχει κάποια άλλη πηγή εσόδων στο σπίτι δεν θα φτάσει στα όρια της φτώχειας πια αλλά στα όρια της πείνας.

1)Δεν έχουμε πάρει καμία επιδότηση λιπασμάτων ,το ρεύμα ειναι πανάκριβο και δεν μπορούμε να το πληρώσουμε και η περιβόητη επιστροφή ΕΦΚ ειναι τέτοια ψίχουλα που δεν καλύπτει το πετρέλαιο ούτε 10 ημερών ενώ υπάρχουν έμποροι που χρωστούν χρήματα και με διαφορά παραθυράκια εδώ και χρόνια έχουν αφήσει απλήρωτους παραγωγούς.

2)Κανένας φορέας είτε του ΕΛΓΑ είτε του υπουργείου είτε πολιτικός του νόμου μας δεν αναφέρει τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις παγετού του Ιανουαρίου δημιουργώντας υποψίες και ερωτηματικά στους παραγωγούς που έπαθαν ολικές ζημιές.

Γιατί λοιπόν κύριοι εσκεμμένα δεν λέτε τίποτα και γιατί το ελληνικό κράτος έβγαλε επί τρεις μήνες τους Γεωπόνους και γύρναγαν όλα τα κτήματα;

Μήπως νομίζετε ότι μας κοροϊδεύετε ;

Απαιτούμε ξεκάθαρες απαντήσεις οι διπλωματικές τακτικές για να μας παραπλανήσετε δεν περνάνε πια και πρέπει να πάρουμε πια την κατάσταση στα χέρια μας.

Ανεξάρτητη Ομάδα Παραγωγών Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ