ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Χρονίσει ένα μικρό έργο στην καρδιά της Παλαιάς Επιδαύρου και σε κεντρική παραλία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | |
Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρξαν ερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης που άλλες απαντήθηκαν και άλλες δεν απαντήθηκαν, όπως η ερώτησή μας για περιστατικό κλοπής. 

Την πρώτη φορά που ερωτήθηκε o Δήμαρχος μας είπε ότι διευθετήθηκε! και στην τωρινή ερώτησή μας δεν απάντησε καθόλου. Μεταξύ των άλλων ρωτήσαμε πότε θα φτιαχτεί ο δρόμος προς την παραλία Βαγιωνιά καθώς και μέρος του δημοτικού φωτισμού στο ίδιο μέρος. 

Ο δρόμος είναι χαλασμένος από το χειμώνα στο ίδιο σημείο μάλιστα που είχε φτιαχτεί και πριν μερικά χρόνια. 

Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε πως το έργο είναι να γίνει τώρα και πως χθες (31/07/2022) πρέπει να καλουπώσανε. Δύο εβδομάδες μετά διαπιστώνουμε ότι καμία εργασία αποκατάστασης δεν έχει προχωρήσει.

Είναι προκλητικό την ίδια ώρα που διαφημίζουν διάφορα έργα βιτρίνας αξίας εκατομμυρίων ευρώ να κοντεύει να χρονίσει ένα μικρό έργο λίγων χιλιάδων ευρώ και μάλιστα στην καρδιά της Παλαιάς Επιδαύρου και σε κεντρική παραλία της.

Η οικονομική επιτροπή ήδη από τις 4 Απριλίου με την (9ΩΠΝΩΡΨ-ΣΕ6) απόφασή της έχει προβλέψει την αντίστοιχη δαπάνη για το έργο και η σχετική σύμβαση με τον εργολάβο υπογράφτηκε 17 Μαΐου, με κόστος 36.223,83 ευρώ, με 1% έκπτωση και με προθεσμία εκτέλεσης τις 30 ημέρες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Δημοτικό φωτισμό που έχει στο σημείο σοβαρά προβλήματα καθώς υπάρχουν φωτιστικά σώματα που έχουν καταστραφεί τελείως εδώ και χρόνια. Ενώ και λίγα μέτρα πιο πίσω καταστράφηκε και ξηλώθηκε το τελευταίο από τα τουλάχιστον τρία παγκάκια που υπήρχαν εκεί (Ν.Ο.Π.Ε) πριν μερικά χρόνια.

Επίδαυρος 13/08/2022
Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου
Μπουρδάκος Ναπολέων
Δημοτικός ΣύμβουλοςΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ