ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Συνδικάτο τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας: "Κάτω τα ξερά σας από τους εργάτες που αγωνίζονται για το ψωμί τους"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. |
Συνδικάτο τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας: "Κάτω τα ξερά σας από τους εργάτες που αγωνίζονται για το ψωμί τους"
Με αβυσσαλέο μίσος η κυβέρνηση ΝΔ με τα ΜΑΤ και η εργοδοσία με τους μπράβους της, χτύπησαν ως τώρα 3 φορές τους απεργούς στην ποτοποιία «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», προκειμένου να σπάσουν την απεργία.

Ανάμεσα στους τραυματίες και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, Γιάννης Φραγγίδης, όπου καταγγέλλει κλωτσιά στο κεφάλι από τα ΜΑΤ.

Οι απεργοί διεκδικούν ανάκληση 15 απολύσεων και υπογραφή ΣΣΕ και δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν στην εργοδοσία και στην κυβέρνηση να «σπάσει» τον αγώνα τους με απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Όλη η εργατική τάξη πρέπει να γνωρίζει! Αυτή είναι η προστασία της αστυνομίας και του κάθε κατασταλτικού μηχανισμού! Πλάτες σε βιομήχανους και εφοπλιστές προκειμένου να καταστείλουν κάθε φωνή που αντιστέκεται και παλεύει για το δίκιο των πολλών και όχι για τα συμφέροντα των λίγων!

Να αποχωρήσει τώρα η αστυνομία από το εργοστάσιο! Δεν έχει καμιά δουλειά εκεί!

Να παρθούν πίσω εδώ και τώρα οι 15 απολυμένοι εργαζόμενοι!

Υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις και δικαιώματα!

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία των νομών Αργολίδας-Κορινθίας να εκφράσουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους στους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ σε αγωνιστική ετοιμότητα! Οι εργαζόμενοι δεν θα αποδεχτούμε να μας φορέσουν νέες αλυσίδες Κυβέρνηση, Χατζηδάκης, Σκρέκας, Εργοδοσία!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!

Φωτογραφία από Youtube

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ