ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Παναργειακός: Επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή και της έναρξης των ακαδημιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 μ.μ. | | |
Παναργειακός
Έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Άργους η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας του Παναργειακού κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα και η αναφορά στην έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών του συλλόγου για πρώτη φορά. 

Παρόντες ήταν μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και ο κ. Κουρτέλης Κώστας εκπρόσωπος της εταιρείας @maranello_caffelantico_nafplio μέγα χορηγού τη φετινή χρονιά.

Ο νέος προπονητής κ. Τζαναβάρας αναφέρθηκε στην ομιλία του για την δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει αγωνιστική πειθαρχία και στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο ώστε να προσελκύσει το φίλαθλο κόσμο του Άργους.
Από την πλευρά του ο κ.Τσιόδρας αναφέρθηκε στην περσινή επιτυχημένη χρονιά ,την βοήθεια και στήριξη των επιχειρήσεων της πόλης και του φίλαθλου κόσμου και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα της πόλης στο φετινό μαραθώνιο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο που έχουν θέσει από κοινού με τον κ. Τζαναβάρα για την δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας,η οποία δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα.

Η μεγάλη είδηση της ημέρας ήταν η αναφορά στην έναρξη λειτουργίας ακαδημιών του Παναργειακού για πρώτη φορά και η συμμετοχή Β ομάδας (αναπτυξιακής) στο πρωτάθληματης Α2 κατηγορίαςΑργολίδας,οι οποίες θα στεγάζονται στο ΔΑΚ Άργους.Στο σημείο αυτό έγινε αναφορά στο δήμαρχο κ. Καμπόσο καθώς και στον πρόεδρο του ΔΑΚ Άργους κ.Δελή για την αμέριστη βοήθεια που παρείχαν για την υλοποίηση του ονείρου αυτού.

Ο αρχηγός της ομάδας μας Ρέμος Μαρίνης μίλησε για το ιδανικό κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την θέληση όλων να πετύχουν την φετινή χρονιά.

Οι ακαδημίες θα λειτουργούν Δευτέρα -Τετάρτη και Σάββατο πρωί ,στο ΔΑΚ Άργους ,όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2751025867 με την κ.Τζίνα Πολίτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ