ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Μια μητέρα στην Ινδία πάλεψε με τίγρη για να σώσει το 15 μηνών μωρό της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | | | |
Επίθεση άγριου ζώου
Μια γυναίκα στην πολιτεία Μάντγια Πραντές της κεντρικής Ινδίας τραυματίστηκε σοβαρά όταν πάλεψε με μια τίγρη προκειμένου να σώσει το 15 μηνών μωρό της.


Ο λόγος για την Αρκάνα Χουντχάρι η οποία πάλεψε με το άγριο ζώο προτού τελικά παρέμβουν και άλλοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι άκουσαν τις κραυγές της για βοήθεια.

Τοπικά μέσα ανέφεραν ότι το άγριο ζώο είχε αρπάξει από το κεφάλι το μωρό με τη μητέρα να αντιδρά έχοντας ως όπλο μονάχα τα χέρια της. Ευτυχώς, οι φωνές της τράβηξαν την προσοχή των γύρω χωρικών οι οποίοι με ξύλα κατάφεραν να απομακρύνουν την τίγρη.

Η μητέρα φέρεται να έχει τρυπημένο πνεύμονα και έχει υποστεί βαθιές πληγές στο σώμα της ενώ το μωρό της έχει τραύματα στο κεφάλι. Οι γιατροί ανέφεραν ότι τα τραύματα της μητέρας είναι πολύ σοβαρά ενώ του μωρού όχι τόσο.

Η επίθεση σημειώθηκε την Κυριακή στα όρια του καταφυγίου τίγρεων Μπαντχαβγκάρχ. Σε όλη την Ινδία, οι άνθρωποι που ζουν σε περιοχές κοντά σε δάση και εθνικά πάρκα έχουν γίνει μάρτυρες αυξημένων επιθέσεων από ζώα το τελευταίο διάστημα

Οι ειδικοί λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή η ταχεία αστικοποίηση καταστρέφει τα δάση, αναγκάζοντας τα ζώα να εισέρχονται σε χωριά και πόλεις αναζητώντας θηράματα αλλά και καταφύγιο.

Με πληροφορίες από BBC
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ